Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Ce se întâmplă cu “renegații” Albu și Borza după Rapid – FCSB 4-0: “Au pierdut echipa”

Analiștii de la FANATIK SUPERLIGA au discutat despre giuleștenii Alexandru Albu și despre Andrei Borza după Rapid - FCSB 4-0.
10.03.2024 | 18:52
Ce se intampla cu renegatii Albu si Borza dupa Rapid  FCSB 40 Au pierdut echipa
Reacții despre Albu și Borza după Rapid - FCSB 4-0. Sursa Foto: Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

După escapada de la Iași, cei doi giuleșteni au fost pedepsiți de conducerea clubului. Albu și Borza au fost prezenți la Rapid – FCSB 4-0, dar nu au fost implicați în derby-ul de pe Arena Națională.

Ce se întâmplă cu “renegații” Albu și Borza după Rapid – FCSB 4-0: “Au pierdut echipa”

Vivi Răchită a vorbit la FANATIK SUPERLIGA despre Alexandru Albu și Andrei Borza după Rapid – FCSB 4-0. Analistul este de părere că antrenorul italian al giuleștenilor a procedat foarte bine în cazul celor doi jucători.

ADVERTISEMENT

Răchită este de părere că fotbaliștii au pierdut echipa în urma scandalului de după meciul cu Poli Iași. Totodată, analistul a sesizat autoritatea lui Cristiano Bergodi care acum mizează pe elevii conștiincioși.

“Bergodi a gestionat foarte bine momentul de la Iași. I-a primit înapoi, dar au pierdut echipa. S-a demonstrat că există un jupân în vestiarul Rapidului.

ADVERTISEMENT

Îi dă șansa jucătorului care e profesionist să joace. Borza a costat clubul niște bani”, a spus Vivi Răchită, la FANATIK SUPERLIGA, emisiune care e LIVE pe FANATIK.RO, luni, marți și vineri, de la ora 10:30.

Mihai Stoichiță, despre Andrei Borza: “E păcat de el”

Mihai Stoichiță a avut un mesaj important pentru Andrei Borza. Oficialul FRF este de părere că fundașul stânga de la Rapid ar trebui să înțeleagă oportunitatea pe care o are.

ADVERTISEMENT

Stoichiță i-a amintit lui Borza că se află în angrenajul echipelor naționale și este și în vizorul lui Edi Iordănescu pentru EURO 2024. Fotbalistul lui Rapid este un jucător important pentru România și ar trebui să dea maxim pentru fotbal.

“Trebuie să înțeleagă, pentru că e jucător de lot național. Pasibil de selecționare pe o plajă foarte mare. De la U19 la echipa mare. E păcat de el. Un om care are șansa asta, nu trebuie să joace în sens pozitiv.

ADVERTISEMENT

Adică să fie fotbalul principalul obiectiv în viață și nu altul. Îmi e foarte drag Borza, e un jucător foarte bun, excelent. Dar nu e păcat să dai cu piciorul la cariera ta. Să nu fi un exemplu pentru colegii tăi.

Tu fiind și la naționala U21. S-a pus atunci problema cine să fie chemat la echipa mare Țicu sau Borza. Deci, e și în vederea selecționerului. Poate să fie locomotiva pentru anul lui, pentru 2005″, declarat Mihai Stoichiță, la FANATIK SUPERLIGA.

Ce se întâmplă cu pedepsiții Borza și Albu după Rapid - FCSB 4-0

ADVERTISEMENT