Life
notix pixel id

Ce se întâmplă cu Riki și Elena Matei după Chefi la Cuțite. Dezvăluirea lui Ștefan Borleanu

Iată ce a dezăvluit Ștefan Borleanu în legătură cu Elena Matei și Riki de la Chefi la cuțite.
24.06.2021 | 09:07
Ce se întâmplă cu Riki și Elena Matei după Chefi la Cuțite. Dezvăluirea lui Ștefan Borleanu
Ce se întâmplă cu Riki și Elena Matei după Chefi la Cuțite. Dezvăluirea lui Ștefan Borleanu. Sursa foto: colaj Fanatik / Instagram
ADVERTISEMENT

Este deja cunoscut faptul că Rikito Watanabe a mărturisit că este îndrăgostit de fosta sa colegă de echipă, Elena Matei. Acum au apărut noi dezvăluiri, făcute chiar de Ștefan Borleanu.

Ce se întâmplă cu relația dintre Riki și Elena Matei

Dragostea lui Riki a fost declarată, însă Elena Matei are un iubit și între ei nu poate fi mai mult decât o prietenie. De altfel, Elena Matei nu a arătat nicio reacție la dezvăluire sentimentelor colegului său din echipa verde.

În cadrul testimonialelor de la Chefi la cuțite, Riki Watanabe dezvăluia că Elena Matei este dragostea lui și că, mai mult, simte că este o persoană importantă pentru ea.

ADVERTISEMENT

El chiar a dezvăluit la Antena Stars că nu va face nimic pentru a o despărți pe concurentă de iubitul ei actual, ci că o va aștepta cât va fi nevoie.

Rikito Watanabe a mai spus că ceea ce contează este chimia dintre cele două persoane și dragostea pe care și-o poartă, dincolo de aparențe, mentalitate și aspect fizic.

ADVERTISEMENT

„Elena Matei are iubit și nu pot să o plimb cu mașina. Nu pot să o despart de iubit, o aștept. Te aștept, Elenica! (…)

Nu contează cum arată, cum are mentalitatea, trebuie să fie dragoste, chimie. Cel mai important e ce gândești tu”, a spus Rikito Watanabe.

ADVERTISEMENT

Ce a dezăvluit Ștefan Borleanu în legătură cu Elena Matei și Riki de la Chefi la cuțite

Ștefan Borleanu, cel care s-a autoproclamat „cel mai frustrat concurent de la Chefi la cuțite”, a făcut dezvăluiri despre relația dintre Elena Matei și fostul său coleg de echipă.

El și Riki Watanabe sunt prieteni, însă a mărturisit că nu știe ce gen de fete îi plac, dar a spus că în emisiune i-a plăcut de o fată blondă și slabă, după cum bine știe toată lumea.

ADVERTISEMENT

Totuși, Ștefan Borleanu a mărturisit că nu a văzut nicio chimie între cei doi.

„Nu-l cunosc atât de bine în materie de fete. Cu toții știm că acolo (n. red. la Chefi la cuțite) i-a plăcut un gen de fată și acum ar fi aiurea. Ce ați vrea?

Să vă descriu o fată mică, blondă, slabă? N-am văzut nicio chimie între Riki și Elena”, a spus Ștefan Borleanu.

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Abonează-te acum la Taifasuri și poți câștiga premii de vis!
  • Nr. 867. 32 pagini + Horoscop 2022!
A apărut noua revistă Taifasuri