Life

Ce se întâmplă cu Românii au talent. PRO TV a făcut anunțul despre ediția din 17 mai

17.05.2021 | 16:29
Ce se intampla cu Romanii au talent PRO TV a facut anuntul despre editia din 17 mai
ADVERTISEMENT

Producătorii emisiunii „Românii au talent” anunță o schimbare radicală cu puțină vreme înainte de marea finală. Show-ul de la Pro TV are parte de o modificare începând cu ediția de luni, 17 mai 2021. 

Mai exact, sezonul cu numărul 11 nu se va difuza de acum înainte în serile de luni, ci numai vinerea. Pro TV a programat în cursul serii de 17 mai un film, și anume: „Need for speed: Începuturi” (2013), cu Imogen Poots, Dominic Cooper, Aaron Paul.

ADVERTISEMENT

În acest context, potrivit paginademedia.ro, show-ul „Românii au talent” va continua cu a doua semifinală vinerea aceasta, 21 mai 2021, în timp ce finala va avea loc o săptămână mai târziu.

Românii au talent, schimbare de ultim moment. Când are loc finala

Asta înseamnă că „Românii au talent” va alege marele câștigător la finalul lunii în curs, pe 28 mai. Concurentul care va pleca acasă cu premiul cel mare va fi ales începând cu ora 20:30.

ADVERTISEMENT

Printre participanții care s-au calificat deja în finală, conform voturilor exprimate de public, se află Ana Maria Mărgean, Daria Batschi-Beleca, Duo Turkeev, GIM și Rareș Trufea.

„Arta adevărată se naște din durere. Am rămas profund impresionată de povestea ta din preselecții. Poate pentru tine a fost o luptă mult prea grea, dar crede-mă ești un învingător.

ADVERTISEMENT

Am fost impresionată de ideea ta de a construi o casă de copii. Dacă există cineva care dorește să sprijine această inițiativă, sper să o facă”, a spus Alexandra Dinu despre numărul lui GIM.

Celor cinci calificați în prima finală li se vor mai alătura alți concurenți, care vor fi aflați în ediția de săptămâna acestea, când se vor calificate alte cinci persoane.

ADVERTISEMENT

Legat de premiul de originalitate cei patru jurați de la Pro TV, Alexandra Dinu, Andra, Florin Călinescu și Andi Moisescu, i-au ales pe Daria Batschi – Beleca și Duo Turkeev.

Totodată, cei de la masa juriului vor avea la dispoziție și un wild card, pe care îl vor da la finalul celei de-a doua semifinale unuia dintre concurenții care îi va impresiona.

Andra, impresionată de vocea unui concurent de la Românii au talent

„Nu-mi vine să cred că la 16 ani poți să cânți un cântec ca acesta”, este reacția cântăreței Andra după ce Rareș Trufea a venit pe scena de la „Românii au talent” cu o interpretare proprie a piesei „Someone You Loved”, a lui Lewis Capaldi.

La fel de impresionată a fost și actrița Alexandra Dinu, care la finalul numărului a mărturisit că are în fața sa un „artist desăvârșit”, talentul tânărului finalist fiind o moștenire de familie.

ADVERTISEMENT