Life

Ce se întâmplă cu runele lui Mihai Voropchievici, după ce Antena 3 a devenit Antena 3 CNN. Lidia Fecioru, anunț important pentru telespectatori

Schimbări importante la Antena 3 după ce a devenit Antena 3 CNN. Runele lui Mihai Voropchievici, trecute în mediul online în viitorul apropiat!
30.09.2022 | 12:30
Ce se intampla cu runele lui Mihai Voropchievici dupa ce Antena 3 a devenit Antena 3 CNN Lidia Fecioru anunt important pentru telespectatori
Runele lui Voropchievici, afectate de rebranduirea Antenei 3. Foto: YouTube/ Antena 3 CNN
ADVERTISEMENT

FANATIK a aflat schimbările de ultimă oră făcute de Antena 3 după ce a devenit Antena 3 CNN. Una din cele mai urmărite emisiuni ale postului, „Adevăruri ascunse”, prezentată de Cătălina Porumbel, se numără printre producțiile care au de suferit în urma parteneriatului cu postul american de televiziune.

Lidia Fecioru, anunț despre emisiunea de la Antena 3. Runele lui Mihai Voropchievici, trecute în mediul online

Ce se întâmplă cu runele lui Mihai Voropchievici după ce postul de știri și-a schimbat sigla și a făcut câteva modificări în grila de programe, conformându-se cu cerințele CNN?

ADVERTISEMENT

Emisiunea care până acum a fost difuzată în fiecare sâmbătă, de la ora 19:00, va exista în continuare, însă în altă parte!

FANATIK i-a contactat pe cei doi invitați permanenți de la „Adevăruri ascunse” pentru a afla dacă vor mai apărea pe post sau nu. Dintre aceștia, cea care a putut să ne lămurească a fost Lidia Fecioru.

ADVERTISEMENT

Trebuie să precizăm că show-ul figurează în continuare în grilă. La rubrica Programe TV de pe site-ul Antenei 3, emisiunea este în continuare la ora 19:00, însă bioenergoterapeuta Lidia Fecioru ne-a transmis cu totul altceva.

„Sâmbăta aceasta nu vom fi pe post”

„Sâmbăta aceasta (n.r.: 1 octombrie) nu vom fi pe post. Am înțeles că vor să ne treacă în online. Nu știu exact ce o să facem. Din câte pot să vă spun emisiunea va fi fie exclusiv pe Antena Play, fie pe site-ul Antenei 3”, a declarat Lidia Fecioru, pentru FANATIK.

ADVERTISEMENT

Antena 3 s-a rebranduit odată cu semnarea parteneriatului cu CNN. Cele mai multe vedete ale postului au rămas pe micile ecrane. Printre cei care și-au păstrat locurile se numără Mircea Badea, care se bucură de un studio nou pentru show-ul „În gura presei”, Sabina Preda (prezentatoarea News Hour with CNN), dar și Berta Popescu sau Răzvan Dumitrescu, printre alții.

Jurnaliștii de la Antena 3 au fost instruiți de CNN, înainte ca postul să facă marea schimbare. Potrivit informațiilor obținute de FANATIK, postul trebuie să respecte câteva reguli noi având în vedere asocierea cu CNN. În continuare vor fi difuzate subiecte care aduc audiență, conform înțelegerilor cu americanii. Cu privire la politica editorială pe partea de știri externe trendul va fi ”dictat” de CNN.

ADVERTISEMENT

Mircea Badea, discurs emoționant la semnarea parteneriatului cu CNN

În seara semnării acordului cu CNN, Mircea Badea a reușit să îi emoționeze pe toți cu discursul său. Acesta a vorbit despre noua Antena 3, în stilul său caracteristic.

„Sfârșitul nu-i aici. Iată-ne astăzi în viață, în fața dumneavoastră. Vă mulțumim că ați ales să faceți în seara asta alături de noi acest lucru.

Iată-ne, deci, în viață în fața dumneavoastră, într-un moment în care putem anunța lumii că nu mai mergem singuri pe drum. Nu mai suntem doar noi și publicul nostru minunat care se uită chiar și acum la televizor la noi. Ce avem? Un partener superlativ, un superlativ profesional. Ce altceva ți-ai mai putea dori din punct de vedere profesional? Nimic.

De-asta sunt foarte fericit și emoționat în feluri pe care nu le mai credeam posibile. Sunt fericit și n-aș vrea să mă aflu nicăieri pe planetă, în altă parte, în acest moment”, sunt câteva dintre declarațiile făcute de Mircea Badea, potrivit antena3.ro.

 

 

ADVERTISEMENT