Sport

Ce se întâmplă cu Salif Cisse, atacantul testat de Dinamo în amicalul cu Petrolul. Mircea Rednic s-a convins în 45 de minute. Exclusiv

FANATIK a aflat că Salif Cisse, atacantul adus în probe la Dinamo, nu a trecut testul lui Mircea Rednic.
09.10.2021 | 15:11
Ce se intampla cu Salif Cisse atacantul testat de Dinamo in amicalul cu Petrolul Mircea Rednic sa convins in 45 de minute Exclusiv
Ce se întâmplă cu Salif Cisse, atacantul testat de Dinamo în amicalul cu Petrolul. Mircea Rednic s-a convins în 45 de minute. Exclusiv
ADVERTISEMENT

Ultima dată, Salif Cisse (29 de ani) a evoluat pentru bulgarii de la Botev Plovdiv, formație de care s-a despărțit în această vară.

Ce se întâmplă cu Salif Cisse, atacantul testat de Dinamo în amicalul cu Petrolul

FANATIK a anunțat, în exclusivitate, că Mircea Rednic l-a adus pe atacantul Salif Cisse pentru o perioadă de probă la Dinamo. Acesta a ajuns, în această săptămână, în România și de miercuri a intrat în programul echipei din „Ștefan cel Mare”.

ADVERTISEMENT

Fotbalistul francez a fost titular în partida amicală Dinamo – Petrolul, 3-2, disputată sâmbătă. Cisse a fost înlocuit după numai 45 de minute de Mircea Rednic. Antrenorul „câinilor” nu a fost mulțumit de evoluția acestuia, astfel că a decis să nu-l păstreze. Dinamo nu îi va propune un contract fotbalistului care anul trecut a jucat în Bulgaria, la Botev Plovdiv.

În schimb, Mircea Rednic a fost plăcut impresionat de tânărul Cătălin Măgureanu, care a înscris două dintre cele trei goluri marcate de Dinamo în amicalul cu Petrolul. Cu o zi înainte, Măgureanu a fost decisiv și în tricoul lui Dinamo 2, după ce a marcat o „dublă” în partida cu FCSB 2, din Liga 3, câștigată de „câini” cu scorul de 3-0.

ADVERTISEMENT

Mircea Rednic a decis să nu-l păstreze pe Salif Cisse și să se bazeze, la nevoie, pe Cătălin Măgureanu, care ar putea deveni un produs de export pentru Dinamo, având în vedere că are doar 21 de ani.

Jucătorii folosiți de Mircea Rednic în amicalul Dinamo – Petrolul: Eșanu (46 Iliev) – Nica (67 Borcea), Almeida (72 Dudea), Grigore, Radu – Torje (77 Măgureanu), Răuță (46 Crețu), Filip, Sorescu – Țîră (46 Itu), Cisse (46 Ivanovski).

ADVERTISEMENT

Salif Cisse a fost în probe și la Petrolul

Nu este pentru prima dată când Salif Cisse dă probe la un club din România. În toamna lui 2020, atacantul francez a fost adus la Petrolul de Viorel Moldovan, antrenorul formației ploieștene la acel moment.

La fel ca Mircea Rednic, Viorel Moldovan a vrut să-l testeze pe Salif Cisse. Însă, potrivit spuselor sale, atacantul „a dispărut” după o săptămână, înainte să-i fie dat un verdict.

ADVERTISEMENT

„A trecut precum o cometă când eram la Ploiești. L-am avut o săptămână în probe, dar n-am apucat să-i dau un răspuns pentru că a dispărut.

Are calități interesante, dar e greu de dat un verdict. E greu de dat un verdict după o săptămână, n-am putut trage o concluzie”, a spus Viorel Moldovan, zilele trecute, la Digi Sport.

Ce se întâmplă cu Michel Espinosa

Michel Espinosa, cel de al doilea jucător adus de Mircea Rednic la Dinamo pentru a-l testa, va fi păstrat în lotul echipei din „Ștefan cel Mare”, deoarece a impresionat la antrenamente. Din informațiile FANATIK, mijlocașul defensiv nu a evoluat în amicalul cu Petrolul, deoarece le-a transmis oficialilor de la Dinamo că el nu dă probe.

La fel ca Salif Cisse, Michel Espinosa a evoluat, ultima dată, pentru Botev Plovdiv, formație aflată în prezent pe locul 2 în prima ligă bulgară.

ADVERTISEMENT
Tags: