Salman Khan, eliberat pe cauţiune! Cât a plătit starul de la Bollywood!

Filon Stan   
in Cele mai citite
07/04/2018, 16:38
Salman Khan, eliberat pe cauţiune! Cât a plătit starul de la Bollywood!

Cel mai cunoscut anctor de la Bollywood este din nou în libertate! Un judecător indian a decis sâmbătă eliberarea pe cauţiune a superstarului bollywoodian Salman Khan, care fusese condamnat joi la cinci ani de închisoare pentru împuşcarea ilegală a unor antilope dintr-o specie protejată, informează AFP.

Actorul, unul dintre cei mai bine plătiţi din lume, urmează să părăsească închisoarea Jodhpur din Rajasthan (vestul Indiei) pe parcursul zilei, potrivit presei locale. Mahesh Bora, unul dintre avocaţii starului de cinema indian, a declarat presei că a fost cerută o cauţiune de 50.000 de rupii (770 de dolari).

Partida de vânătoare ar fi avut loc în urmă cu 20 de ani

Salman Khan, în vârstă de 52 de ani, unul dintre cei mai în vogă actori ai industriei de la Bollywood, fusese găsit vinovat joi dimineaţă de un tribunal din Rajasthan pentru vânarea unor antilope dintr-o specie rară, în urmă cu 20 de ani. Avocaţii săi au anunţat imediat că vor face apel, ceea ce are ca efect suspendarea aplicării pedepsei şi deschide calea pentru eliberarea condiţionată. 

Închide ×