Cele mai citite

Salman Khan, eliberat pe cauţiune! Cât a plătit starul de la Bollywood!

Celebrul actor indian este acuzat că ar fi vânat o specie rară de antilope.
07.04.2018 | 16:38
Salman Khan, eliberat pe cauţiune! Cât a plătit starul de la Bollywood!
ADVERTISEMENT

Cel mai cunoscut anctor de la Bollywood este din nou în libertate! Un judecător indian a decis sâmbătă eliberarea pe cauţiune a superstarului bollywoodian Salman Khan, care fusese condamnat joi la cinci ani de închisoare pentru împuşcarea ilegală a unor antilope dintr-o specie protejată, informează AFP.

Actorul, unul dintre cei mai bine plătiţi din lume, urmează să părăsească închisoarea Jodhpur din Rajasthan (vestul Indiei) pe parcursul zilei, potrivit presei locale. Mahesh Bora, unul dintre avocaţii starului de cinema indian, a declarat presei că a fost cerută o cauţiune de 50.000 de rupii (770 de dolari).

ADVERTISEMENT

Partida de vânătoare ar fi avut loc în urmă cu 20 de ani

Salman Khan, în vârstă de 52 de ani, unul dintre cei mai în vogă actori ai industriei de la Bollywood, fusese găsit vinovat joi dimineaţă de un tribunal din Rajasthan pentru vânarea unor antilope dintr-o specie rară, în urmă cu 20 de ani. Avocaţii săi au anunţat imediat că vor face apel, ceea ce are ca efect suspendarea aplicării pedepsei şi deschide calea pentru eliberarea condiţionată. 

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 849. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri