Life

Ce se întâmplă cu Scărlătescu, Bontea și Dumitrescu. Situație ciudată la Chefi la cuțite, nu s-a mai întâmplat niciodată așa ceva

Prin ce sunt nevoiți să treacă cei trei jurați de la Chefi la cuțite. Cătălin Scărlătescu, Sorin Bontea și Florin Dumitrescu sunt luați prin surprindere.
05.10.2022 | 16:40
Ce se intampla cu Scarlatescu Bontea si Dumitrescu Situatie ciudata la Chefi la cutite nu sa mai intamplat niciodata asa ceva
Prin ce sunt nevoiți să treacă cei trei jurați de la Chefi la cuțite. Sunt luați prin surprindere. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Ce se întâmplă cu bucătarii de la Antena 1. Chefii vor fi puși într-o situație ciudată care nu s-a mai întâmplat niciodată în emisiunea culinară prezentată de Gina Pistol. Telespectatorii vor afla cât de curând!

Prin ce sunt nevoiți să treacă cei trei jurați de la Chefi la cuțite. Sunt luați prin surprindere

Cătălin Scărlătescu, Sorin Bontea și Florin Dumitrescu sunt mereu puși în situații neașteptate în show-ul culinar Chefi la cuțite, însă în ediția de miercuri, 5 octombrie 2022, vor fi luați prin surprindere cu adevărat.

ADVERTISEMENT

„N-am mai gătit în viața mea cu așa ceva!”, va spune Sorin Bontea, la vederea a două produse verzi de dimensiuni mari, notează a1.ro.

Bucătarii au de realizat un preparat culinar potrivit din acest produs, fiind vorba de primul test pentru jurați. Proprietățile aparte ale ingredientului, dar și creațiile finale se vor dovedi surprinzătoare pentru chefi, dar și pentru cei din fața micilor ecrane.

ADVERTISEMENT

Cel mai probabil este vorba de un ou de struț, care cântărește aproape 2 kilograme. Unul singur poate înlocui 24 de ouă de găină.

În aceeași notă, în această seară telespectatorii vor descoperi cum a fost acesta integrat în preparatele alese de vedetele trustului Intact.

ADVERTISEMENT

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Chefi la Cutite (@chefilacutite)

Chefi la cuțite, o luptă strânsă între jurați

Chefi la cuțite nu este doar o emisiune despre concurenți și lupta pentru marele premiu, ci și o bătălie strânsă între jurați. Până acum Cătălin Scărlătescu conduce pentru că are 12 jetoane, în timp ce Sorin Bontea a reușit să adune 10.

Florin Dumitrescu se află pe al treilea loc, cu numai 7 jetoane, însă are o nouă șansă în episodul de miercuri, 5 octombrie 2022, de la ora 20:30.

ADVERTISEMENT

Totodată, deținătorul celor mai multe jetoane va sărbători victoria încununată cu un premiu foarte valoros: o bombă cu 5 super-avantaje pentru etapa battle-urilor. Rămâne de văzut cine va ocupa locul 1, dar și ce alte surprize mai au jurații.

ADVERTISEMENT