News

Ce se întâmplă cu sora Alexandrei Măceşanu, după tragedia care i-a lovit familia

03.09.2019 | 13:20
Ce se intampla cu sora Alexandrei Macesanu dupa tragedia care ia lovit familia

Una dintre cele mai dificile misiuni pentru familia Măceșanu, pe lângă dispariția Alexandrei, a fost să îi explice surorii acesteia, de numai 10 ani, ce s-a întâmplat în ultima lună. Sora Alexandrei Măceșanu nu a fost menajată în totalitate, căci părinții au preferat să o informeze despre dispariția adolescentei de 15 ani înainte ca aceasta să afle de la altcineva ori din presă.

Sora Alexandrei Măceșanu a fost în tabără la mare pentru a se deconecta de toate necazurile din ultima lună

Pentru părinții Alexandrei a fost foarte greu să îi explice micuței că sora ei nu e de găsit, mai ales că de o lună de zile principala ipoteză este că a fost ucisă de către mecanicul auto Gheorghe Dincă. Între timp, sora Alexandrei a fost într-o tabără la mare, pentru a se deconecta de drama prin care trece familia ei, scrie știrilekanald.ro.

Familia fetei de 15 ani nu crede nici acum că Alexandra a fost răpită și ucisă de Gheorghe Dincă, iar omul care o reprezintă în spațiul public, cel care alimentează o serie de alte ipoteze privind dispariția minorei este Alexandru Cumpănașu, care între timp și-a anunțat candidatura la alegerile prezidențiale profitând de acest caz.

sora alexandrei măceșanu știe că aceasta a dispărut de la părinții ei
Alexandra Măceșanu a dispărut pe 24 iulie. Sursa foto: antena3.ro

Mama Alexandrei: „Oriunde ar fi, să știe că o iubim și o așteptăm acasă”

Tatăl Alexandrei a declarat că încă o așteaptă pe fată, că atât el cât și soția lui cred că tânăra va intra pe poartă și îi va îmbrățișa. „O așteptăm să vină acasă, să intre pe poartă. Credem că este în viață. Să dea Dumnezeu ca poliția să o găsească. Ne rugăm în fiecare seară ca fiica să ni se întoarcă acasă”, a spus tatăl fetei, conform știrilekanald.ro.

„Oriunde ar fi Alexandra, vreau să ştie că noi o iubim şi o aşteptăm acasă, din tot sufletul. Trec pe lângă cameră și mă aștept să fie acolo. Oriunde ar fi, să ştie că o iubim şi o aşteptăm acasă. Sper ca autorităţile măcar de data asta să-şi facă datoria şi să încerce s-o găsească. E foarte greu, pe zi ce trece e foarte greu”, a spus și mama Alexandrei.