Life

Ce se întâmplă cu sora lui Mircea Badea după ce a decis să se mute în Italia

Naty Badea a decis în această vară să se mute în Italia. Chiar dacă cunoaște bine limba și este destul de familiarizată cu țara, sora lui Mircea Badea recunoaște că adaptarea nu este ușoară.
29.09.2021 | 19:46
Ce se intampla cu sora lui Mircea Badea dupa ce a decis sa se mute in Italia
Ce se întâmplă cu sora lui Mircea Badea după ce a decis să se mute în Italia
ADVERTISEMENT

Sora lui Mircea Badea a decis în urmă cu câteva luni să părăsească România împreună cu fiica sa. Cele două s-au mutat în Italia, în apropiere de Veneția.

Naty Badea a postat un mesaj pe pagina sa de Facebook în care a povestit prin ce experiențe a trecut de când a decis să facă această schimbare.

ADVERTISEMENT

Sora prezentatorului recunoaște că deși era destul de familiarizată cu această țară și cunoaște limba adaptarea nu este tocmai ușoară.

Ce se întâmplă cu sora lui Mircea Badea după ce a decis să se mute în Italia

Sora lui Mircea Badea a decis să renunța la viața sa din România și să se mute în Italia, o țară pe care o adoră.

ADVERTISEMENT

În urmă cu câteva luni a hotărât să se mute împreună cu fiica ei într-un orășel aflat foarte aproape de Veneția. Naty Badea a postat mai multe mesaje pe pagina sa de Facebook în care le povestește prietenilor experiențele sale. Deși se aștepta ca adaptarea să fie mult mai ușoară, se pare că s-a înșelat.

Ce a scris sora lui Mircea Badea

Naty Badea spune că Italia este țara pe care a adorat-o mereu.

“Italia a fost mereu destinația mea preferată pentru vacanțe. Dar de la a merge în vacanță în Italia până la a locui aici, e drum lung. Lung cam cât din România până în Italia. Cum am ajuns eu să locuiesc pentru moment în Italia, prizonieră a propriei vieți e poveste lungă și prea personală ca să fie spusă public.

ADVERTISEMENT

Dar cum spunea un prieten de-al meu psiholog, de câte ori ești într-o situație dificilă, gândește-te la ce cadou te așteaptă dincolo de această situație. Cu acest gând încerc să împărtășesc aici, cu voi experiențele mele”, a scris Naty Badea.

Sora prezentatorului a crezut că se va adapta ușor la un nou stil de viață.

“Au trecut câteva luni de când mă aflu la Mestre, la 20 de minute de Veneția, cel mai frumos loc din lumea asta. Cum am reușit sau nu, mai ales nu, să mă adaptez la o țară pe care credeam că o cunosc și pe care credeam că o iubesc, asta aș vrea să vă povestesc.

ADVERTISEMENT

Cu bune și cu rele, cu dificultăți și bucurii…ca-n viață… Nu veți auzi clișee și rutine de seară sau cum să fim frumoase sau cât de fashion am defilat eu la Veneția. Vă voi împărtăși adevărul meu despre o experiență a vieții normale și banale cu sinceritatea unei românce get beget…

Pe mâine deci…sau a domani, mai degrabă…:)))”, a mai scris aceasta.

ADVERTISEMENT
Tags: