News
notix pixel id

Ce se întâmplă cu supraviețuitorii tragediei de la Matei Balș! Detalii despre starea lor de sănătate

07.02.2021 | 12:37
Ce se întâmplă cu supraviețuitorii tragediei de la Matei Balș! Detalii despre starea lor de sănătate
MAi mulți pacienți au fost transferați la alte spitale după incendiul de la Matei Balș. Sursa foto - ANDREEA ALEXANDRU / MEDIAFAX
ADVERTISEMENT

FANATIK îți spune ce se întâmplă cu supraviețuitorii tragediei de la Institutul de Boli Infecțioase Matei Balș! Concret, discutăm despre mai mulți pacienți transferați la puțin timp după incendiu.

Conform ultimelor informații, aceștia se află încă la Terapie Intensivă. Ministerul Sănătății a transmis că situația lor este, în clipa de față, una stabilă.

Potrivit Centrul Operativ pentru Situații de Urgență din cadrul Ministerul Sănătății, șase dintre ei au fost transferați la Spitalul Clinic de Urgență „Sfântul Ioan” din București.

ADVERTISEMENT

Ce se întâmplă cu supraviețuitorii tragediei de la Institutul Matei Balș!

Mai există un pacient, acesta fiind transferat la Spitalul Universitar de Urgență din București. Situația lui este una puțin mai rea, el fiind internat la ATI.

De asemenea, la Spitalul de Boli Infecțioase și Tropicale „Victor Babeș” din București sunt 4 pacienți, dintre care unul pacient în stare gravă, la ATI, și 3 în stare stabilă.

ADVERTISEMENT

La Spitalul Clinic de Urgență „Sfântul Pantelimon” din București sunt 3 pacienți, dintre care 2 în stare stabilă și unul în stare staționară, la ATI.

Și la Spitalul Militar Central din București sunt doi 2 pacienți în stare staționară gravă, la ATI, iar la Spitalul Clinic Nr. 1 CF „Witting” din București sunt alți 2 pacienți în stare stabilă.

ADVERTISEMENT

Comunicatul celor de la Ministerul Sănătății a scos în evidență că la Institutul de Pneumoftiziologie „Marius Nasta” din București sunt 3 pacienți în stare stabilă, în timp ce la Spitalul Clinic de Urgență Floreasca din București sunt 2 pacienți, dintre care unul în stare stabilă și unul intubat, la ATI.

De asemenea, la Spitalul Monza sunt 3 pacienți în stare stabilă, iar la Institutul Național de Boli Infecțioase „Matei Balș” sunt 13 pacienți, dintre care 3 în stare gravă și 10 în stare stabilă

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria NEWS
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 860. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri