Life

Ce se întâmplă cu Survivor România 2022 de Paşte. Pro TV a anunţat la ce oră se difuzează

Survivor România nu lipsește de pe micile ecrane de Paște. PRO TV a pregătit o ediție cu totul specială a celui mai urmărit reality-show din România, în data de 24 aprilie 2022.
23.04.2022 | 20:02
Ce se intampla cu Survivor Romania 2022 de Paste Pro TV a anuntat la ce ora se difuzeaza
Daniel Pavel, prezentatorul Survivor România. Foto: PRO TV
ADVERTISEMENT

Lupta pentru recompensă va continua la Survivor România și de Paște. Show-ul nu ia pauză de sărbători, iar PRO TV pregătește o ediție cu totul specială care va fi difuzată în Duminica Învierii.

Survivor România se vede și de Paște la PRO TV, de la aceeași oră

Competiția care rulează pe micile ecrane de mai bine de trei luni va veni cu o ediție specială chiar în prima zi de Paște. Postul de pe Pache Protopopescu a anunțat deja orele la care va fi difuzat concursul.

ADVERTISEMENT

Deși grila de sărbători poate suferi modificări la marile televiziuni, PRO TV a decis să păstreze același orar pentru Survivor România. Astfel, show-ul va putea fi urmărit duminică, în prima zi de Paște, tot de la ora 20:00, așa cum a fost obișnuit publicul telespectator și până acum.

Edițiile vor continua cu noi răsturnări de situație în relațiile dintre cele două triburi, noi jocuri dificile luni, în a doua zi de Paște, de la ora 20:30 și marți de la aceeași oră.

ADVERTISEMENT

Emisiunea, urmărită de milioane de persoane

Emisiunea a doborât recorduri de audiență de la debutul celui de-al treilea sezon. Show-ul a fost urmărit de la început de peste 2 milioane de telespectatori și s-a menținut pe linia de plutire.

Survivor România a oferit până acum cele mai interesante momente specifice unui reality-show. Cele două echipe, denumite inițial Faimoșii și Războinicii, au primit noi denumiri. De ceva vreme, concurenții se prezintă drept tigri și vulturi.

ADVERTISEMENT

S-a ajuns la aceste schimbări ale echipelor, o parte a vechilor războinici fiind mutați în tabăra roșie, deoarece Faimoșii au pierdut cei mai mulți concurenți, dovedindu-se a fi cei mai slabi pe trasee.

Războinicii s-au păstrat multă vreme în formulă de zece, în timp ce la Faimoși a început să sufle vântul tot mai tare.

ADVERTISEMENT

Triburile au suferit schimbări

Acum, din echipa roșie fac parte Elena Chiriac, Marian Drăgulescu, Blaze, Alexandra Duli, Alex Delea și Doru Răduță.

În celălalt trib, al Tigrilor, concurează TJ Miles, Alex Nedelcu, Oana Ciocan, Mari Fica, Ștefania Ștefan și Ionuț Popa.

Show-ul de supraviețuire nu a fost unul potrivit pentru toți participanții. Au existat concurenți care au fost nevoiți să plece pentru că starea lor de sănătate a fost pusă în primejdie. Cel mai recent eliminat din considerente medicale a fost CRBL, artist de care s-au despărțit toți cu părere de rău.

Daniel Pavel îi așteaptă pe telespectatorii Survivor România în fața televizoarelor chiar și în ziua de Paște, de la ora 20:00. Foto: Instagram

Numele grele eliminate în cele 3 luni

Vedetele, după cum spunea, au rezistat cel mai puțin de la debutul acestui concurs. Au ieșit pe rând nume grele pentru care PRO TV a pariat încă de la început.

Andreea Tonciu, Cătălin Zmărăndescu, Emil Rengle și Laura Giurcanu sunt patru dintre numele care nu au primit suficiente voturi din partea telespectatorilor și au ieșit din joc.

Au existat eliminări importante și de la foștii războinici. Elena Matei a fost ”pedepsită” de telespectatori din cauza scandalului iscat de faptul că echipa ei nu i-a trimis mâncare lui Relu Pănescu atunci când se afla în exil. Din tabăra albastră au mai ieșit și Ana Dobrovie, Ramona Crăciunescu și Mihaela Stan. Cea din urmă trecuse deja în tabăra Vulturilor.

Survivor România a lansat o serie de vedete în primele două sezoane, difuzate de Kanal D. Printre ele se numără Zannidache, Sebi Chitoșcă, Emanuel Neagu, Irisha și Sorin Pușcașu.

 

ADVERTISEMENT