Sport

Ce se întâmplă cu Tavi Popescu după ratarea titlului cu FCSB. „Cred că o să-și revină. E devreme să plece acum!”

FCSB a pierdut lupta la titlu cu rivala CFR Cluj și e foarte clar că unii dintre jucători nu se vor regăsi în lot, la începutul stagiunii viitoare. Tavi Popescu este sfătuit să nu se mai gândească la un transfer afară.
17.05.2022 | 18:25
Ce se intampla cu Tavi Popescu dupa ratarea titlului cu FCSB Cred ca o sasi revina E devreme sa plece acum
Ocatvian Popescu a izbucnit în plâns după egalul FC Voluntari - FCSB 2-2. Fotbalistul este consolat de un fost campion al României. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Octavian Popescu a avut evoluții entuziasmante în acest sezon în Casa Pariurilor Liga 1 și a marcat câteva goluri extrem de importante. Fotbalistul echipei FCSB este monitorizat de cluburi importante, însă un fost campion al României îl sfătuiește să nu se grăbească să plece.

Octavian Popescu, sfătuit să nu se lase copleșit de ratarea titlului

Roș-albaștrii patronați de Gigi Becali au pierdut un nou titlu de campioană în fața celor de la CFR Cluj. Imediat după ultimul fluier al arbitrului Horațiu Feșnic la partida FC Voluntari – FCSB 2-2, Octavian Popescu a izbucnit în plâns.

ADVERTISEMENT

Fotbalistul de 19 ani nu și-a putut controla sentimentele și a fost cu greu consolat de mai experimentații lui coechipieri. Popescu a conștientizat că rezultatul meciului amintit a diminuat considerabil șansele echipei lui de a triumfa în Casa Pariurilor Liga 1 după șapte ani de așteptare.

După un sezon în care a fost unul dintre cei mai importanți fotbaliști ai vicecampioanei FCSB și a debutat la echipa națională, mijlocașul ofensiv ar putea prinde un transfer important, dacă Gigi Becali va primi și o ofertă care să-l convingă să-i dea drumul.

ADVERTISEMENT

Însă, fostul fotbalist al roș-albaștrilor, Constantin Budescu, îl sfătuiește să nu se gândească, încă, la un posibil transfer, cu atât mai mult cu cât momentul nu este unul prielnic pentru aripa de 19 ani.

Ratarea campionatului se va resimți în evoluțiile lui Tavi Popescu în perioada următoare, iar acesta trebuie, în primul rând, să-și revină din punct de vedere mental, spune Budescu.

ADVERTISEMENT

”Cred că o să îşi revină! Din păcate pentru ei, au pierdut acest campionat. Toată lumea se aştepta să îl câştige. La Tavi e devreme să plece, pentru că e tânăr şi mai poate sta câţiva ani în ţară. E un jucător foarte bun”, a spus Budescu, pentru Antena Sport.

Presa din Turcia nota recentă că în ultima perioadă mai mulți scouteri l-au urmărit meci de meci pe fotbalistul pe care Gigi Becali speră să obțină nu mai puțin de 50 de milioane de euro.

ADVERTISEMENT

Mai mult, conform surselor citate, două dintre cele trei mari cluburi din Istanbul, Galatasaray și Beșiktaș, chiar au anunțat că vor face oferte pentru Tavi Popescu, în perioada următoare.

3 miloane de euro este cota lui Octavian Popescu, conform transfermarkt


  • (P) Cota BETANO pentru FCSB – CFR Cluj: 2,77 este cota pentru ”ambele înscriu și peste 2,5 goluri”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT