Life

Ce se întâmplă cu Theo Rose înainte de naștere. De ce se teme artista: ”Credeți că…”

Theo Rose se pregătește să devină mamă în curând, însă temerile se amplifică. De ce îi este frică vedetei odată ce fiul ei ajunge pe lume?
02.06.2023 | 15:26
Ce se intampla cu Theo Rose inainte de nastere De ce se teme artista Credeti ca
Ce se întâmplă cu Theo Rose înainte de naștere. Sursă foto: Instagram / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Theo Rose se poate declara o tânără împlinită din toate punctele de vedere. Are o carieră de mare succes în domeniul muzical și de asemenea, are și un rol important în serialul Clanul de la Pro Tv. De asemenea, aceasta formează și un cuplu cu Anghel Damian.

Theo Rose, temeri înainte de naștere

Cei doi tineri se pregătesc să devină părinți în foarte scurt timp, iar fiind pe ultima sută de metri, Theo Rose se confruntă cu diferite temeri. După ce recent aceasta a avut numeroase vise ciudate, acum, situația devine mai complicată.

ADVERTISEMENT

Artista a achiziționat toate lucrurile necesare pentru bebelușul său, însă având în vedere că nu a mai folosit nimic până acum, are câteva dileme. Una dintre ele este legată de cădiță pentru bebeluș.

Theo Rose se teme ca nu cumva cel mic să alunece din ea și să cadă pe jos. Aceasta le-a cerut fanilor ei un sfat pe Instagram. Artista le-a prezentat noua achiziție și i-a întrebat dacă nu cumva lipsesc anumite lucruri.

ADVERTISEMENT

Deși cei de la magazin au spus că este comodă și că nu e nevoie de nimic mai mult, iată că artista încă este pe gânduri. ”O întrebare! Voi v-ați spălat bebelușii în cădiță de asta specială?  Am fost în mall, i-am cumpărat o cădiță de care am văzut și eu, dar sinceră să fiu nu știu cât e de comodă.

Ce ziceți? Credeți că o să vadă bocuțele lui această cădiță? Am întrebat dacă trebuie să iau o salteluță ceva, o pernuță și cică nu, că nu alunecă. Am zis că dacă vine copilul la pachet cu antiderapante, eu sunt fericită”, a mărturisit cântăreața pe InstaStory.

ADVERTISEMENT

Artista a pregătit toate lucrurile pentru venirea fiului ei

Menționăm că de când este însărcinată, Theo Rose îți ține la curent fanii cu tot ceea ce se întâmplă în viața ei. Aceasta vorbește despre trăirile ei, dar și despre stările pe care le-a avut în decursul ultimelor luni de zile.

În momentul de față toate pregătirile au fost deja făcute, iar artista așteaptă momentul cel mare. I-a pregătit deja hainele fiului ei, Sasha, iar emoțiile ating cote maxime. Să nu uităm că aceasta a postat recent și o imagine interesantă.

ADVERTISEMENT

Theo Rose și-a fotografiat burtica de graviduță în timp ce stă întinsă și este lovită de micuț. ”Vă salută Sasha”, a scris aceasta în dreptul imaginii, care a stârnit un val de reacții în mediul online.

ADVERTISEMENT