Fotbal intern

Ce se întâmplă cu transferul lui Manea? “În trei zile dau răspunsul!”

25.06.2018 | 13:45
Ce se intampla cu transferul lui Manea In trei zile dau raspunsul

Ce se întâmplă cu transferul lui Manea? CFR Cluj a intrat în era lui Edi Iordănescu, iar oficialii campionilor lucrează deja la campania de achiziţii. Şefii din Gruia au întocmit o listă pe care i-au prezentat-o noului antrenor principal.

În capul listei de transferuri se află Cristi Manea. În acest moment internaţionalul român se află în vacanţă după i-a expirat împrumutul la CFR Cluj. În urmă cu câteva zile FANATIK.RO a prezentat un interviu cu fundaşul dreapta, cel care ne-a vorbit despre planurile sale de viitor. Fostul jucător al lui Gică Hagi ne-a dezvăluit că aparţine unui grup de investitori, iar decizia unde o să joace de la vară le aparţine în cea mai mare parte acestora.

Ce se întâmplă cu transferul lui Manea? “În trei zile dau răspunsul!”

Contact de către FANATIK.RO, Cristi Manea ne-a vorbit din nou despre situaţia sa. “Sunt în continuare în vacanţă, dar nu o să mai stau mult. Eu personal nu am discutat cu Edi Iordănescu, dar ştiu că oficialii lui CFR Cluj sunt în discuţii cu reprezentanţii mei. Ştiu că sunt dorit la CFR, dar şi chiar dacă aş vrea să rămân, totuşi nu depinde doar de mine. Dânşii mi-au transmis că au oferte mai bune de la alte echipe din străinătate, iar în trei-patru zile voi da răspunsul unde voi juca. Cât am stat la Cluj vreau să ştiţi că m-am simţit foarte bine”, a spus Cristi Manea.

În aceste zile CFR Cluj se află în cantonament la Braşov, iar ulterior campionii vor pleca într-un alt stagiu de pregătire în Polonia. Dar în ţară jucătorii echipei din Gruia vor susţine şi un meci amical în compania formaţiei Sepsi. Dacă Manea nu a revenit până acum la echipă din vacanţă, în schimb internaţionalul Ciprian Deac s-a dus în cantonamentul formaţiei sale de la Braşov, după ce noul antrenor principal, Edi Iordănescu îi dăduse acestuia câteva zile de vacanţă. Însă unul dintre cei mai buni jucători ai lui Iordănescu se află foarte aproape de un transfer în China la echipa lui Dan Petrescu.