Fotbal intern

Ce se întâmplă cu transferul lui Tiago Ferreira la FCSB. “Probabil va lua cea mai bună decizie!”

24.08.2019 | 08:35
Ce se intampla cu transferul lui Tiago Ferreira la FCSB Probabil va lua cea mai buna decizie

Tiago Ferreira a fost reprimit în lotul Universității Craiova, deși era la un pas de un transfer la FCSB după venirea lui Mihai Bălașa la gruparea din Bănie. Fundașul în vârstă de 26 de ani a fost rezervă la meciul câștigat de formația antrenată de Corneliu Papură în fața Astrei Giurgiu, scor 1-0, în etapa a 7-a din Casa Pariurilor Liga 1, iar Pavel Badea a oferit noi detalii despre situația lusitanului.

Ce se întâmplă cu transferul lui Tiago Ferreira la FCSB

Pavel Badea, președintele Clubului Sportiv Universitatea Craiova, a vorbit despre oferta venită de la FCSB pentru Tiago Ferreira și speră ca portughezul cotat de site-urile de specialitate la 900.000 de euro să ia o decizie bună pentru viitorul său. “Tiago Ferreira deocamdată a avut o ofertă de la FCSB, probabil va lua cea mai bună decizie pentru el“, a spus Pavel Badea, președintele Clubului Sportiv Universitatea Craiova.

Oficialul grupării finanțate de Mihai Rotaru a vorbit și despre situația în care se află Carlos Fortes, atacant care nu a reușit să dea randamentul așteptat în meciurile jucate pentru Universitatea Craiova. Pavel Badea speră ca Victor Pițurcă, noul manager al oltenilor, să îi dea șansa lui Fortes să demonstreze că merită să joace. “Fortes trece printr-o perioadă grea. Eu sper ca prin venirea noului manager să i se dea șansă și să vedem că are valoare”, a adăugat Pavel Padea.

Tiago Ferreira și Carlos Fortes la finalul unui meci jucat de Universitatea Craiova. FOTO - sportpictures.eu
Tiago Ferreira și Carlos Fortes la finalul unui meci jucat de Universitatea Craiova. FOTO – sportpictures.eu

Soția nu-l vrea la FCSB

Cotat de site-urile de specialitate la 900.000 de euro, Tiago Ferreira urma să ajungă la FCSB în momentul în care Mihai Rotaru a decis să facă un schimb de jucători cu Gigi Becali. Vicecampioana României l-a trimis în Bănie pe Mihai Bălașa, iar portughezul în vârstă de 26 de ani urma să ajungă la formația roș-albastră, dar pretențiile acestuia au fost prea mari.

Tiago Ferreira a cerut ca Gigi Becali să îi ofere bani la semnătură, lucru pe care afaceristul din Pipera nu l-a acceptat. Mai mult, Marnele, soția fundașului originar din Portugalia, nu își dorește să se mute de la Craiova la București deoarece este însărcinată în cinci luni și ar prefera un transfer în străinătate.

  • 65 de meciuri și 3 pase decisive are Tiago Ferreira la Universitatea Craiova