Sport

Transferurile lui Dumiter şi Ninaj la FCSB au căzut! Gigi Becali confirmă Fanatik. Update exclusiv

Andrei Dumiter şi Branislav Ninaj au fost doriţi la FCSB de Gigi Becali. Conducerea celor de la Sepsi a dat răspunsul imediat după finalul sezonului.
31.05.2021 | 22:04
Transferurile lui Dumiter si Ninaj la FCSB au cazut Gigi Becali confirma Fanatik Update exclusiv
ADVERTISEMENT
31-05-2021
19:35

Gigi Becali confirmă FANATIK: "Mi-au zis azi cei de la Sepsi!"

Patronul FCSB, Gigi Becali, confirmă informaţiile FANATIK şi a declarat că Ninaj şi Dumiter nu vor ajunge la FCSB: “Mi-au zis azi cei de la Sepsi că nu mai e… Nu eram foarte convins de ei. Și le-am zis bine, mă, la revedere”, a spus Becali la Digisport Special. 

 

FANATIK a anunţat că Gigi Becali a pus ochii pe Andrei Dumiter şi Branislav Ninaj de la Sepsi Sf. Gheorghe. Latifundiarul a vrut să îi transfere pe cei doi fotbalişti de la echipa lui Leo Grozavu şi a sperat că va ajunge la un consens cu Laszlo Diosegi, patronul covăsnenilor.

Ce se întâmplă cu transferurile lui Dumiter şi Ninaj la FCSB! Sepsi nu îi cedează

Din informaţiile FANATIK, Sepsi a declinat oferta celor de la FCSB pentru cei doi jucători care vor rămâne alături de covăsneni în prima campanie europeană din istoria clubului. Echipa lui Leo Grozavu va evolua în cupele europene.

ADVERTISEMENT

De altfel, patronul Gigi Becali a recunscut în urmă cu câteva zile că este interesat de Ninaj şi Dumiter şi va încerca să îi transfere la FCSB:

“Dumiter şi Ninaj sunt jucători interesanţi. Nu pot să vă spun multe lucruri că apoi apar hienele şi vor şi ele să îi transfere. Că s-a mai întâmplat ca alte echipe să transfere jucători pe care eu i-am vrut.

ADVERTISEMENT

De aia, poate e mai bine să ştiţi de unele transferuri doar după ce se vor face. Ce pot să vă spun e că sunt interesanţi. O să vedem”, a spus Gigi Becali pentru FANATIK.

Dioszegi: “Poate că sunt puţin optimist, dar n-am renunţa pentru 500.000 de euro. Doar dacă am primi un milion de euro… nu ştiu”

Patronul celor de la Sepsi, Laszlo Diosegi a vorbit despre interesul celor de la FCSB pentru cei doi jucători şi a spus că se va despărţi de Dumiter şi Ninaj doar în cazul unei oferte mulţumitoare, care ar fi trebuit să ajungă la 1 milion de euro:

ADVERTISEMENT

“Nu avem nicio ofertă concretă, dar nu avem obiectiv să vindem jucători acum, ci să luăm 4-5 jucători. Ne-a sunat agentul lui Ninaj, că a vorbit cu cei de la FCSB şi că ar fi interesaţi de Ninaj şi de Dumiter.

Dar concret n-am primit nimic. Pentru o sumă mulţumitoare trebuie să acceptăm, pentru că orice sumă de bani e binevenită la clubul nostru. Cu banii respectivi am putea să aducem 3-4 jucători.

ADVERTISEMENT

Dar nu pleacă pe orice sumă. Poate că sunt puţin optimist, dar n-am renunţa pentru 500.000 de euro. Doar dacă am primi un milion de euro… nu ştiu.

Nu prea ne-am gândit la aceste transferuri. Orice jucător e de vânzare, dacă se dă preţul corect. Trebuie să ne gândim şi la viitor, fără bani nu poţi să aduci jucători de valoare”, a spus Dioszegi.

Dumiter: “S-a vorbit despre mutarea mea la FCSB, nu mă ia valul, este cu dus şi întors o mutare acolo!”

De altfel, Andrei Dumiter a declarat după interesul celor de la FCSB că se va gândi la oferta roş-albaştrilor însă nu este disperat să plece de la Sepsi, mai ales că echipa covăsneană era aproape să obţină calificarea în Conference League:

“S-a vorbit despre mutarea mea la FCSB, dar nu vreau să vorbesc despre asta. Nu mă ia valul, este cu dus și întors o mutare acolo. Aici, la Sepsi, aveam toate condițiile. O să stau să mă gândesc bine, este în joc cariera mea”.

„Nu îmi este teamă, dar am văzut mulți jucători care au mers acolo și nu au reușit. Nu este o problemă, eu nu mă gândesc la bani la 22 de ani. Vreau să îmi construiesc o carieră, o iau pas cu pas”, spunea Dumiter.

După calificarea în Conference League, cei de la Sepsi au decis să îşi păstreze fotbaliştii, mai ales că oferta lui Gigi Becali nu se apropia de pretenţiile lor. Astfel, niciunul dintre cei doi nu va ajunge la FCSB în această vară.

  • 22 de ani are Andrei Dumiter
  • 1.000.000 de euro a cerut Sepsi în schimbul celor doi jucători
ADVERTISEMENT