Fotbal intern

Ce se întâmplă cu transferurile lui Ianis Hagi și Tudor Băluță la Genoa: „Au fost monitorizați mult timp”

27.01.2019 | 20:51
Ce se intampla cu transferurile lui Ianis Hagi si Tudor Baluta la Genoa Au fost monitorizati mult timp
ADVERTISEMENT

Gazzetta dello Sport anunță transferurile lui Ianis Hagi și Tudor Băluță la Genoa pentru șase milioane de euro, însă clubul Viitorul a publicat pe site-ul oficial un comunicat prin care neagă această informație.

Genoa a încasat recent 35 de milioane de euro din transferul polonezului Piatek la AC Milan, iar acum grifonii caută să-și întărească echipa, care nu se descurcă deloc grozav în Serie A.

ADVERTISEMENT

Nicolae Dică, fostul antrenor de la FCSB și totodată fost jucător la Viitorul, crede mai degrabă în varianta italienilor. Dică e de părere că acel comunicat al constănțenilor este strict pentru a-i ține pe cei doi jucători concentrați la sezonul din Liga 1 Betano care stă să se reia.

Interesant este că Nicolae Dică nu vede cu ochi buni plecarea lui Ianis în Italia, dezvăluind că La Liga ar fi un campionat care i s-ar potrivi mult mai bine. În același timp, Dică anticipează că Băluță se va adapta în Serie A.

ADVERTISEMENT

Ce se întâmplă cu transferurile lui Ianis Hagi și Tudor Băluță la Genoa

“Depinde de calităţile pe care le are fiecare jucător. Pentru Băluţă cred că este un campionat bun. Pentru Ianis, el a mai fost în Italia, cred că i s-ar potrivi mai mult Spania. Ianis e un jucător tehnic, cu execuţii, care în ultimii 25 de metri poate să îţi facă diferenţa. În Spania are spaţii mai mari.

Dar dacă va fi să ajungă acolo amândoi, cu siguranţă sunt doi jucători cu mare calitate, de viitor şi cred că au fost monitorizaţi mult timp până să se facă aceste transferuri.

ADVERTISEMENT

Vizavi de comunicatul pe care l-au făcut cei de la Viitorul, mă gândesc că l-au făcut ca să îi ţină concentraţi în continuare pe aceşti jucători. Sunt jucători tineri, să nu se gândească la Genoa, în Italia, să se gândească la Viitorul, pentru că mai au meciuri de jucat în acest campionat” – a spus Nicolae Dică, la Telekom Sport.