ADVERTISEMENT
News

Ce se întâmplă cu Trenurile Zăpezii! Anunț oficial al CFR-ului

Autor: Alexandru Năstase | 02.01.2021 | 19:26
Ce se întâmplă cu Trenurile Zăpezii! Anunț oficial al CFR-ului
Circulația trenurilor, îngreunată pe mai multe tronsoane. Șinele s-au fisurat din cauza gerului Sursa foto - EDUARD VINATORU / MEDIAFAX FOTO

FANATIK îți spune ce se întâmplă cu Trenurile Zăpezii! Astfel, conform unui anunț făcut chiar de reprezentanții CFR Călători, acestea reintră în circulație de la începutul săptămânii viitoare. 

ADVERTISEMENT

Acestea vor circula până la sfârșitul lunii februarie și vor avea 36 de garnituri zilnic, pentru turiști și amatorii sporturilor de iarnă.

Trenurile vor merge către principalele stațiuni montane, cum sunt cele de pe Valea Prahovei sau Vatra Dornei.

ADVERTISEMENT

Ce se întâmplă cu Trenurile Zăpezii în 2021

Potrivit unui comunicat al companiei, pasagerii pot beneficia de luni până joi și de o reducere de 25% la clasa a II-a, cu trenurile InterRegio.

Reducerea se acordă pentru călătoriile pe rută directă ce au ca punct de plecare/destinație una din staţiile: Sinaia, Bușteni, Azuga, Predeal, Brașov, Vatra Dornei Băi hc sau Vatra Dornei.

ADVERTISEMENT

“Se apropie o perioadă mult așteptată de mulți dintre noi care au dus lipsa pârtiilor de schi, a zăpezii sau pur și simplu a unei plimbări în aerul de la munte.

De aceea venim mai devreme ca în alți ani cu oferta „Trenurile Zăpezii” pentru a vă asigura o călătorie scutită de neplăcerea cozilor pe șosele și unde nu trebuie să stai țintuit în scaun pe toată durata călătoriei sau să nu poți pleca cu mai mult de 3-4 tovarăși de drum.

ADVERTISEMENT

Cu CFR Călători poți transforma câteva ore de stres la volan într-o perioadă de relaxare cu toți prietenii pe care-i vrei aproape, cu familia sau pur și simplu cu laptopul sau cartea ta preferată.

Și totul la un preț cu 25% mai mic la trenurile spre munte sau cu reduceri și mai mari pentru deplasările la sfârșit de săptămână, între stațiuni”,  a declarat Dan M. Costescu, director general CFR Călători.

ADVERTISEMENT

Cu oferta Trenurile Zăpezii 2021 preţul biletului pe ruta București – Predeal este de 30,60 lei, cu 8,90 lei mai puţin faţă de preţul întreg; pe ruta Satu Mare – Predeal prețul biletului este de 84,15 lei, cu 26,75 lei mai puţin față de tariful întreg; pentru ruta Constanţa  –  Brașov preţul biletului este de  60,45 lei, cu 18,85 lei mai puţin față de tariful întreg, pentru ruta Iași – Vatra Dornei Băi preţul biletului este de 50,70 lei, cu 15,60 lei mai puţin față de tariful întreg.

 

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 841. 32 pagini + CD. Doar 10lei!