Fotbal intern

Ce se întâmplă cu ultimii fotbaliști aduși de Mircea Rednic la Dinamo! Unul semnează sigur. Galerie foto

23.03.2019 | 19:08
Ce se intampla cu ultimii fotbalisti adusi de Mircea Rednic la Dinamo Unul semneaza sigur Galerie foto

Antrenorul echipei Dinamo București, Mircea Rednic, a mai adus doi jucători în probe și i-a testat la meciul amical disputat sâmbătă cu formația Arsenal Tunari din Liga 3. Uruguayanul Facundo Mallo şi albanezul Elvis Kabashi au evoluat încă din primul minut în garnitura ”câinilor”, iar tehnicianul s-a arătat încântat de evoluția lor, iar ultimele informații ar fi că unul dintre ei va rămâne sigur în Ștefan cel Mare.

Ce se întâmplă cu ultimii fotbaliști aduși de Mircea Rednic la Dinamo

După meciul amical cu Arsaenal Tunari, tehnicianul Mircea Rednic a decis ce se va întâmpla cu ultimii fotbaliști care au ajuns la Dinamo. Astfel, mijlocașul Elvis Kabashi va fi păstrat mai mult ca sigur în lotul ”câinilor”, în timp ce fundașul central Facundo Mallo va fi nevoit să revină în Uruguay în această seară pentru a-și prelungi viza de Europa. Informațiile sunt că sud-americanul se va întoarce luni la Dinamo pentru a mai fi testat de Rednic.

Dinamo a învins-o pe Arsenal Tunari cu scorul de 3-1 în partida amicală disputată sâmbătă. Golurile ”câinilor au fost marcate de nigerianul Simon Zenke în finalul primei reprize, italianul Mattia Montini din penalty și belgianul Reda Jaadi, ambele goluri venind în finalul întâlnirii, în timp ce pentru formația din Liga 3 a înscris Ginel Zamfir în startul reprizei secunde.

Facundo Mallo în meciul amical Dinamo - Arsenal Tunari
Facundo Mallo în meciul amical Dinamo – Arsenal Tunari

Dinamo, la un pas de retrogradare

De asemenea, la această întâlnire amicală Mircea Rednic l-a folosit și pe atacantul angolez Alexandre Christovao, jucător pe care ”câinii” nu a putut să-l folosească până acum din cauza unei suspendări drastice primită pe vremea când evolua în Polonia. Cât despre uruguayanul Facundo Mallo şi albanezul Elvis Kabashi, sosirea lor la Dinamo București a fost anunțată încă de acum trei zile.

Dinamo București traversează unul dintre cele mai slabe sezoane și se află pentru al doilea an consecutiv în play-out-ul. După disputarea a două etape din partea a doua a campionatului, ”câinii” se află pe poziția a treia în clasamentul play-out-ului Ligii 1 Betano, cu 19 puncte. Trupa lui Mircea Rednic are cu două puncte mai mult decât formația FC Hermannstadt, care se află pe locul de baraj.