Life

Ce se întâmplă în viața amoroasă a lui Cătălin Botezatu: ”Îmi place de cineva, dar…”

Ce se întâmplă în viața amoroasă a lui Cătălin Botezatu? Este într-o relație celebrul designer? Acesta a fost cât se poate de sincer.
20.05.2024 | 11:39
Ce se intampla in viata amoroasa a lui Catalin Botezatu Imi place de cineva dar
Ce se întâmplă cu viața amoroasă a lui Cătălin Botezatu. Sursă foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Cătălin Botezatu este de departe unul dintre cei mai apreciați designeri din România. Multă lume se întreabă însă dacă în viața acestuia există sau un o persoană specială. Iată că acum avem și răspunsul.

Ce se întâmplă în viața amoroasă a lui Cătălin Botezatu

Când vine vorba de viața personală, Cătălin Botezatu este o persoană destul de discretă. Rareori s-a știut dacă acesta a fost sau nu într-o relație. De asemenea, el este și destul de atent la detalii.

ADVERTISEMENT

Și totuși există cineva în viața designerului? Într-un interviu acordat pentru ciao.ro, Cătălin Botezatu și-a deschis sufletul. Acesta a fost întrebat dacă este îndrăgostit în momentul de față. Și se pare că într-adevăr, există cineva.

Cătălin Botezatu spune că îi place de cineva. Pe de altă parte, odată cu trecerea timpului, acesta și-a făcut și un target. Se pare că din experiențele sale, designerul a învățat cum stă treaba cu ”dragostea”.

ADVERTISEMENT

Cătălin Botezatu se îndrăgostește destul de repede, însă sentimentele nu durează decât câteva luni. Astfel, acesta preferă să își trăiască viața și să nu se gândească mai departe. Designerul nu își dorește monotonie și preferă un peisaj mai ”diversificat”.

„Îmi place de cineva dar… Îmi plac femeile mai mature în gândire! Mi-am făcut un target! Dacă mă îndrăgostesc și îmi place cineva: 4 luni durează! Maxim 5! Apoi, ca să nu se întâmple ceva, să ne despărțim, să sufere, să mă lase ea, mă întreabă de ce!

ADVERTISEMENT

Uite așa! Apoi găsesc pe altcineva 4-5 luni! Viața e frumoasă, merită trăită, nu trebuie să fie monotonă! În orice mariaj, după un an-doi se plictisesc, alții și după câteva luni. Și de ce să ne plictisim, când putem să diversificăm peisajul! Sunt mai fericit ca oricând!”, a dezvăluit el, pentru ciao.ro.

Ce spune designerul despre femeia perfectă

Printre altele, designerul a fost întrebat și ce nu îi place la o femeie. Când vine vorba de partenera perfectă, Cătălin Botezatu pune preț pe anumite detalii. Nu îi plac femeile ”îngălate”, ci mai degrabă cele puternice.

ADVERTISEMENT

Totodată, el pune preț și pe îngrijire, dar și pe aspectul fizic. Nu consideră că există femei urâte, ci că fiecare în parte poate să aibă grijă de ea și să pună preț pe aspectul ei.

„Femeile îngălate! Prostia! Femeile Alfla, puternice, sunt periculoase, trebuie să le domini rău! Îmi plac femeile puternice, îngrijite, care pun foarte mult preț pe aspectul lor fizic. Nu mă interesează Miss-urile! Nu există femei urâte!”, a mai completat Cătălin Botezatu.

ADVERTISEMENT
Titularul de azi al României a aflat că a fost vândut, imediat după...
Titularul de azi al României a aflat că a fost vândut, imediat după victoria istorică » „Cred că au și virat banii în cont”
Emma Răducanu repetă marea greșeală a lui Halep: britanica tocmai a dat cu...
Emma Răducanu repetă marea greșeală a lui Halep: britanica tocmai a dat cu piciorul la o șansă imensă
Muritor de foame după ce a fost milionar în fotbal. Cum s-a auto-distrus...
Muritor de foame după ce a fost milionar în fotbal. Cum s-a auto-distrus un fotbalist care a câștigat bani mulți de la Benfica, PSG sau FC Porto
Wizz Air pregăteşte zboruri către o destinaţie populară din Asia. Biletele de avion...
Wizz Air pregăteşte zboruri către o destinaţie populară din Asia. Biletele de avion ar putea costa sub 100 de euro
Fiica cea mare a milionarului Cristi Borcea a împlinit 21 de ani. Imagini...
Fiica cea mare a milionarului Cristi Borcea a împlinit 21 de ani. Imagini rare cu Melissa. Transformare spectaculoasă!
Bianca Drăgușanu, apariție de senzație în costum de baie. Wow, în ce ipostază...
Bianca Drăgușanu, apariție de senzație în costum de baie. Wow, în ce ipostază sexy s-a pozat! FOTO
Data la care vine adeverința de recalculare a pensiei! Milioane de seniori vor...
Data la care vine adeverința de recalculare a pensiei! Milioane de seniori vor beneficia de majorări, dar nu toți
Cine e soția lui Nicolae Stanciu, românul care a uimit întreaga lume după...
Cine e soția lui Nicolae Stanciu, românul care a uimit întreaga lume după golul de la Euro.
Taylor Swift, detronată. Ed Sheeran a depășit-o net
Taylor Swift, detronată. Ed Sheeran a depășit-o net
Irina Columbeanu, ținută de peste 10.000 de euro în timpul plimbării din Cluj-Napoca...
Irina Columbeanu, ținută de peste 10.000 de euro în timpul plimbării din Cluj-Napoca făcută alături de tatăl ei. Obiceiul de lux moștenit de la mama ei, Monica Gabor
Un oligarh ucrainean răscumpărat de Putin și adus la Moscova cere Rusiei să...
Un oligarh ucrainean răscumpărat de Putin și adus la Moscova cere Rusiei să cucerească Odesa: „Zelenski și păpușarii occidentali vor război”
Ce diferență de vârstă există între Delia Matache și Edi Iordănescu, fostul ei...
Ce diferență de vârstă există între Delia Matache și Edi Iordănescu, fostul ei iubit. De ce s-a despărțit, de fapt, de antrenorul naționalei României