Fotbal intern

Ce se întâmplă cu Virgiliu Postolachi după ce şi-a luat cetăţenia română. Decizia luată de atacantul lui PSG

25.11.2018 | 11:39
Ce se intampla cu Virgiliu Postolachi dupa ce sia luat cetatenia romana Decizia luata de atacantul lui PSG

Virgiliu Postolachi şi-a luat cetăţenia română în luna septembrie a anului 2018, iar presa din Republica Moldova a scris despre ce se întâmplă cu atacantul care se află sub contract cu PSG. Fotbalistul în vârstă de 18 ani nu a fost convocat de Cosmin Contra pentru ultimele două meciuri din Liga Naţiunilor disputate împotriva Lituaniei şi Muntenegrului, iar oficialii de peste Prut insistă pentru el.

În vârstă de 18 ani, Virgiuliu Postolachi este unul dintre cei mai talentaţi tineri jucători de la PSG, club la care a ajuns în 2013, iar Dragoş Hîncu, vicepreşedintele federaţiei de fotbal din Moldova insistă pentru ca acesta să joace pentru selecţionata de peste Prut, deşi atacantul şi-a luat cetăţenia română în urmă cu aproape două luni.

Ce se întâmplă cu Virgiliu Postolachi după ce şi-a luat cetăţenia română

Deşi Virgiliu Postolachi a fost convocat de mai multe ori la echipa naţională a Republicii Moldova, oficialii de peste Prut speră să îl convingă pe atacantul lui PSG. Recent, fotbalistul a refuzat o nouă convocare din partea moldovenilor şi presa de peste Prut scrie că acesta aşteaptă să fie selecţionat la naţionalele României sau cele ale Franţei.

”La fiecare meci el este convocat. Este trimisă scrisoare la club, în care este invitat în cantonamentul naţionalei. Mai mult ca atât o să vă spun, nici răspunsul nu primim. Asta vorbeşte despre aceea că jucătorul nu are dorinţă! Decât să avem un jucător, care nu îşi doreşte, mai bine să convocăm pe cineva din campionatul intern, care cu adevărat îşi doresc să evolueze sub steagul Republicii Moldova”, a declarat Dragoş Hîncu, vicepreşedintele federaţiei de fotbal din Moldova.

Momentul în care Virgiliu Postolachi a devenit cetăţean român
Momentul în care Virgiliu Postolachi a devenit cetăţean român

În sezonul 2018 – 2019, Virgiliu Postolachi a bifat 6 meciuri în UEFA Youth League cu PSG şi a dat două goluri. Fotbalistul în vârstă de 18 ani a primit minute la Internaţional Cup, iar în victoria lui PSG cu Atletico Madrid a marcat golul victoriei, scor 3-2.

Tags: