Life

Ce se intampla cu Vlăduța Lupău? Artista a dispărut de pe Instagram

05.01.2021 | 15:54
Ce se intampla cu Vladuta Lupau Artista a disparut de pe Instagram
Ce se intampla cu Vlăduța Lupău? Artista a dispărut de pe Instagram. Sursa foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Fanii Vlăduței Lupău se întreabă ce mai face artista, care a dispărut de pe Instagram de câteva zile. Frumoasa cântăreață, în vârstă de 28 de ani, nu a mai postat nimic din noaptea de Revelion, iar urmăritorii se întreabă dacă nu cumva a pățit ceva. 

Vlăduța Lupău este una dintre cele mai iubite cântărețe de muzică populară din România și are sute de mii de fani în mediul online, la care se adaugă milioanele de vizualizări pe care le strânge la fiecare piesă nouă.

ADVERTISEMENT

Artista a fost invitata lui Dan Negru la Revelionul de pe Antena 1, unde a făcut un adevărat show. A cântat mai multe genuri și nu doar muzică popuară.

Ce se intampla cu Vlăduța Lupău? Artista a dispărut de pe Instagram

Deși este o prezență activă pe rețelele de socializare, Vlăduța Lupău a dispărut din mediul online de câteva zile și nu le-a mai dat fanilor niciun semn. Urmăritorii se întreabă ce s-a întâmplat cu ea, din moment ce obișnuiește să posteze zilnic fotografii sau diverse story-uri.

ADVERTISEMENT

Interpreta de muzică populară își ține întotdeauna fanii la curent în legătură cu viața personală sau cu proiectele în care se implică.

Ultima postare a vedetei este de acum cinci zile, înainte de noaptea de Revelion, când s-a fotografiat alături de soțul ei, fotbalistul Adrian Rus. Imaginea a primit zeci de mii de aprecieri și sute de comentarii, însă internauții nu mai știu nimic de cântăreață, care a dispărut fără să anunțe.

ADVERTISEMENT

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Vlăduța Lupău (@vladutalupau)


Vlăduța Lupău a putut fi urmărită în noaptea dintre ani la show-ul anual de Revelion al lui Dan Negru, unde a interpretat câteva melodii și a purtat o ținută provocatoare, după ce a renunțat la costumul popular.

Din cauza pandemiei de coronavirus, Vlăduța Lupău nu a mai putut organiza celebrul concert de Crăciun, însă i-a încântat pe fani cu noile piese care au apărut recent, cu ocazia sărbătorilor.

ADVERTISEMENT

Interpreta este forte populară în mediul online, așa că brusca ei dispariție este un motiv de îngrijorare pentru cei care o îndrăgesc.

ADVERTISEMENT