Life

Ce se întâmplă cu Vulpița de la Acces Direct. Soția lui Viorel Stegaru e însărcinată în 3 luni

28.10.2020 | 15:47
Ce se intampla cu Vulpita de la Acces Direct Sotia lui Viorel Stegaru e insarcinata in 3 luni
ADVERTISEMENT

Familia Vulpiței de la Acces Direct traversează momente foarte frumoase. În această perioadă, tânără a împlinit trei luni de sarcină, motiv pentru care este tot mai atentă la activitățile zilnice. Iată ce se întâmplă cu Veronica Stegaru, însărcinată în prezent pentru a doua oară.

Românii i-au văzut pe Vulpița și Viorel în cadrul emisiunii de pe Antena 1, prezentată de către Mirela Vaida, cu aproape două luni de zile în urmă. Familia Stegaru va întâmpina un nou membru, în lunile ce urmează, motiv pentru care pare să fi fost marcată și retragerea de pe sticlă.

ADVERTISEMENT

Viorel și Vulpița au revenit în locul natal din județul Vaslui, dar nu și-au neglijat fanii. Cei doi soți care au reușit timp de aproape un an să își țină publicul cu sufletul la gură, pe timpul aparițiilor pe sticlă din cadrul show-ului Acces Direct.

Așa arată în prezent Vulpița Veronica, însărcinată în 3 luni. Ce face soția lui Viorel

Prezența lor nu a fost lipsită de diverse momente de controversă. Chiar și vestea noii sarcini a venit în mod uimitor tot în cadrul emisiunii prezentată de către Mirela Vaida. Viorel Stegaru a anunțat printr-o intervenție telefonică faptul că în casa lor există toate motivele de sărbătoare.

ADVERTISEMENT

De când s-a aflat că este însărcinată, Vulpița și-a menținut un stil de viață în care și-a acordat timp și odihnei, așa cum le este recomandat femeilor însărcinate. Soția lui Viorel Stegaru este la fel de activă pe Instagram, acolo unde postează adesea fotografii cu diverse activități casnice.

Vulpița le-a arătat de curând urmăritorilor ei cum este traiul în mediul rural, după ce ambii soți au locuit o perioadă în Capitală. Aceștia mai au împreună o fetiță în vârstă de câțiva anișori.

ADVERTISEMENT

Veronica Stegaru le-a prezentat cu câteva săptămâni în urmă fanilor și prima ecografie cu bebelușul său. Internauții au felicitat-o și de curând, atunci când tânăra din Blegești le-a arătat că se ocupă mai mult de ea. Veronica s-a fotografiat în bucătărie, într-o ținută lejeră. Chiar dacă cu doar câteva luni în urmă se afișa în ținute foarte elegante, acum preferă o vestimentație ceva mai de casă.

Ce se întâmplă cu Vulpița de la Acces Direct. Soția lui Viorel Stegaru e însărcinată în 3 luni
Vulpița le-a arătat prietenilor săi virtuali că se odihnește mai mult în această perioadă

Imediat ce s-a aflat că Vulpița este însărcinată, soțul acesteia a transmis că atât ea, cât și bebelușul se simt foarte bine. Primul control a decurs pe atunci foarte bine, iar în prezent Veronica se află pe finalul primului trimestru al sarcinii.

ADVERTISEMENT

“Noi muncim. De o lună de zile, viața e bună, dar acum mergem să facem un control să vedem cum e Veronica cu sarcina. Este însărcinată într-o lună și șapte săptămâni. Ea și-a dorit, este veselă, dar e și bine și rău. Undeva pe la sfârșitul lui aprilie ar trebui să nască. Noi n-am crezut și am făcut 10 teste, dar a ieșit ce a trebuit.

Dacă e băiețel o să-l cheme Radu, dacă e fetiță o să aibă două nume: Doinița și numele dumneavoastră. Și nașii tot acolo la emisiune sunt.”, susținea Viorel, la Acces Direct.

ADVERTISEMENT