Fotbal intern

Ce se întâmplă cu William De Amorim! Becali a dat 700.000 € pe el, iar acum a dispărut

26.10.2018 | 13:13
Bucuria jucătorilor de la FCSB în urma unui gol înscris de William De Amorim. Ce se întâmplă cu mijlocaşul brazilian

Situaţia lui William De Amorim la FCSB este incertă, iar foarte puţini oameni din cadrul clubului ştiu ce se întâmplă cu brazilianul pe care Gigi Becali plătea 700.000 de euro în urmă cu doi ani şi pe care latifundiarul din Pipera spera să scoată bani mulţi.

Deşi Gigi Becali paria pe William De Amorim, transferul brazilianului în vârstă de 26 de ani s-a dovedit un adevărat eşec pentru patronul vicecampioanei României. Latifundiarul din Pipera a anunţat că nu se mai bazează pe serviciile mijlocaşului şi i-a transmis acestuia să îşi caute un nou angajament.

S-a aflat ce se întâmplă cu William De Amorim. Ce oferte a refuzat

William De Amorim nu l-a ascultat pe patronul FCSB-ului. Astfel, jucătorul în vârstă de 26 de ani se află în continuare sub contract cu gruparea “roş-albastră”, dar a preferat să se antreneze singur decât să meargă să evolueze pentru o altă echipă, anunţă Gazeta Digitală.

Fotbalistul cotat de site-urile de specialitate la 250.000 de euro a fost cedat sub formă de împrumut la Kayserispor în ianuarie 2018, dar brazilianul n-a impresionat, deşi s-a aflat sub comanda lui Marius Şumudică. Astfel, turcii l-au trimis înapoi la FCSB în perioada de mercato din vară. La începutul sezonului 2018 – 2019, William De Amorim a fost dorit de Daniel Isăilă, cât şi de Marius Şumudică, dar mijlocaşul a refuzat.

William De Amorim şi Florin Tănase înaintea unui meci al FCSB-ului
William De Amorim şi Florin Tănase înaintea unui meci al FCSB-ului

William De Amorim se antrenează singur

În acte, sud-americanul este trecut ca fiind împrumutat în Cipru, la Apollon, dar oficialii de la FCSB nu au ştiut nimic despre situaţia lui săptămâni întregi. În prezent, brazilianul se pregăteşte singur, toate acestea deoarece nu intră în planurile lui Nicolae Dică. Situaţia lui William De Amorim rămâne incertă, deoarecce fotbalistul mai are contract cu vicecampioana României până în 2021, iar şansele ca Gigi Becali să îşi recupereze banii plătiţi pentru transferul său de la Astra Giurgiu sunt mici.

  • 53 de meciuri, 4 goluri şi 10 pase decisive are William De Amorim penru FCSB
  • 172 de meciuri, 17 goluri şi 26 de pase decisive a avut brazilianul pentru Astra Giurgiu
  • 250.000 de euro este cota lui William De Amorim, conform transfermarkt.com
Tags: