Life

Ce se întâmplă cu Zanni după Survivor România: ”Nu stau prea bine cu sănătatea”

Zanni a câștigat marele premiu de la Survivor România 2021, însă competiția sportivă și-a pus serios amprenta asupra organismului său.
14.09.2021 | 16:31
Ce se intampla cu Zanni dupa Survivor Romania Nu stau prea bine cu sanatatea
ADVERTISEMENT

Câștigătorul trofeului și premiului de 50.000 de euro de la Kanal D a rezistat mai bine de jumătate de an în Republica Dominicană, unde a trecut prin mai multe neplăceri.

Fostul Faimos de la Survivor România a supraviețuit condițiilor grele din junglă, dar asta l-a afectat destul pe mult pe plan medical. S-a întors acasă cu o bacterie gravă.

ADVERTISEMENT

Acesta este motivul pentru care protejatul lui Alex Velea a luat o perioadă destul de lungă antibiotic, prescris de medic.

Zanni, adevărul despre neplăcerile cu care se confruntă după Survivor România

În plus, Zanni s-a accidentat și a fost nevoit să facă recuperare o perioadă lungă de timp. Vedeta a scos bani grei din buzunar pentru controale și analize.

ADVERTISEMENT

Artistul nu regretă nicio secundă faptul că a fost concurent la Survivor România, show care în cele din urmă l-a ajutat să-și cumpere prima sa locuință, un apartament cu 2 camere.

„Nu stau prea bine cu sănătatea. Încă fac recuperare la picior, am venit cu niște bacterii, de acolo din Dominicană, cu care mă lupt.

ADVERTISEMENT

Mi-am plătit toate medicamentațiile, controalele, mi-am plătit tot”, a declarat câștigătorul de la Kanal D într-un interviu pentru ciao.ro.

Pentru aceeași publicație cântărețul a mai menționat faptul că nu i s-a părut foarte grea competiția din jungla dominicană.

ADVERTISEMENT

Zanni, din nou la Survivor România? Ce spune despre această provocare

Întrebat dacă s-ar mai întoarce la Survivor România, într-o altă ediție, Zanni nu a evitat răspunsul, care de altfel a fost unul afirmativ.

Mai exact, fostul concurent de la „Chefi la cuțite” ar accepta această provocare pentru a doua oară doar dacă ar avea motive temeinice.

Unul dintre cele mai importante motive la care s-a referit vedeta a fost partea financiară, bani pe care i-ar investi, cu siguranță, în casă și în cariera sa artistică.

„Dacă aș primi motive să mă duc, da. Dar doar cu motive bine întemeiate. Financiare, evident”, a mai spus vedeta, mai arată sursa citată.

ADVERTISEMENT