Life

Ce se întâmplă cu Zannidache? Câștigătorul Survivor România i-a îngrijorat pe fani: „Sperăm că ești bine”

Zannidache, câștigătorul Survivor România, lipsește de ceva vreme de pe rețelele de socializare, iar singurele sale postări sunt unele destul de dramatice.
22.11.2021 | 12:31
Ce se intampla cu Zannidache Castigatorul Survivor Romania ia ingrijorat pe fani Speram ca esti bine
Zannidache e tot mai absent de pe rețelele de socializare. Foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Fanii lui Zannidache au remarcat că artistul nu trece prin cea mai bună perioadă a vieții sale. Câștigătorul Survivor România, care și-a obișnuit publicul cu fotografii și filmulețe în fiecare zi, pline de voie bună, a intrat în silenzio stampa de mai bine de două săptămâni.

Pagina de Instagram a artistului e aproape ”moartă”, acesta apărând din ce în ce mai rar acolo.

ADVERTISEMENT

Fie cântărețul pregătește ceva de top și vrea să păstreze misterul, jucându-se cu absența sa pentru a reveni în forță, fie s-a întâmplat ceva în viața lui.

Zannidache, absent de ceva vreme de pe rețelele de socializare

Cântărețul s-a ”retras” de pe Instastory, acolo unde nu exista zi în care să nu le împărtășească fanilor activitățile sale de zi cu zi ori proiectele de care se ocupa.

ADVERTISEMENT

„Sunt făcut să fac/ Când nu fac nimic, să tac/ Să pun la cordiți capac”, sunt câteva versuri pe care le-a scris recent Zanni. Pentru admiratori e un semn că se petrece ceva neplăcut în viața lui, care ar putea avea legătură cu cariera.

Fanii câștigătorului Survivor România au reacționat imediat la postarea de acum trei zile a trapperului, după ce acesta nu mai publicase nimic din 30 octombrie încoace.

ADVERTISEMENT

Câștigătorul Survivor România i-a îngrijorat pe fani. S-a certat cu Alex Velea?

„Nu te lăsa doborât de anumite lucruri. Keep going; Ești un campion; Ce-i cu tine, suflet drag nouă?; Se întâmplă ceva cu tine și nu-mi dau seama; Scutură-te de ce te apasă. Vezi partea plină a paharului; Sperăm cu toții că ești bine;

Știm că ai o perioadă mai grea. Ceva te frământă; Te iubim, omulețule! Ești senzațional”, sunt câteva dintre comentariile scrise de fani.

ADVERTISEMENT

Alții au remarcat faptul că în ultima perioadă, nici prietenul și mentorul său, Alex Velea, nu îl mai pomenește în postări. De altfel, la ultimele fotografii publicate de Zannidache, cel care de obicei îi sărea în ajutor în văzul tuturor era fix cel care acum, cel puțin în public, lipsește.

Zannidache este unul dintre cei mai cunoscuți și iubiți trapperi din România. Descoperit în urmă cu câțiva ani de Alex Velea, Zanni a devenit unul dintre cei mai populari artiști de la noi, mai ales după succesul de care s-a bucurat la Survivor România, reality-show pe care l-a câștigat în vara acestui an.

 

ADVERTISEMENT