Life

Ce se întâmplă dacă amesteci 10 linguri de bicarbonat de sodiu cu 4 de apă și 3 de oțet. Trucul care te scapă de murdăria din bucătărie

Ce rezultat are loc dacă adaugi 10 linguri de bicarbonat de sodiu peste 4 de apă și 3 de oțet. Soluția ieftină și la îndemână.
26.11.2022 | 15:45
Ce se intampla daca amesteci 10 linguri de bicarbonat de sodiu cu 4 de apa si 3 de otet Trucul care te scapa de murdaria din bucatarie
Ce rezultat are loc dacă adaugi 10 linguri de bicarbonat de sodiu peste 4 de apă și 3 de oțet. Soluția ieftină și la îndemână. Sursa foto: Pinterest. Colaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Ce se întâmplă dacă amesteci 10 linguri de bicarbonat de sodiu cu 4 de apă și 3 de oțet. Trucul care te scapă de toată murdăria din bucătărie, indiferent de suprafețele pe care vrei să le curăți. Descoperă cum te poate ajuta.

Ce rezultat are loc dacă adaugi 10 linguri de bicarbonat de sodiu peste 4 de apă și 3 de oțet. Soluția ieftină și la îndemână

Bicarbonatul de sodiu este un produs alb, simplu, dar de mare efect în gospodărie. Soluția elimină mirosurile neplăcute din mașina de spălat vase. Tot ce trebuie să faci este să stropești interiorul cu câteva linguri și să o pornești la un ciclu regulat de spălare.

ADVERTISEMENT

Amestecul de 10 linguri de bicarbonat de sodiu, împreună cu 4 apă și 3 de oțet funcționează de minune pentru cuptor, fie că este vorba de cel electric sau cu microunde. Se întinde soluția obținută și se lasă să acționeze preț de câteva ore.

După ce timpul a trecut se clătește foarte bine cu apă. Se poate utiliza și un spray pe bază de apă și oțet. Vei observa cum murdăria va dispărea singură, fără să depui prea mari eforturi.

ADVERTISEMENT

De asemenea, bicarbonatul de sodiu este ideal pentru mașina de spălat rufe. Se adaugă un pahar în sertarul pentru detergent, împreună cu încă un pahar de oțet.

Închideți capacul și setați un program scurt sau cel pentru curățare, dacă există la mașina dumneavostră de spălat.

ADVERTISEMENT

Bicarbonatul de sodiu, perfect pentru oale arse

Sticla ceramică se curăță foarte ușor cu 2 linguri de bicarbonat de sodiu, alături de 1 litru de apă. Se întinde soluția pe farfurii și se toarnă deasupra un strop de oțet.

Se lasă să acționeze 5 minute. Se curăță la final cu o cârpă curată. Vasele tale vor străluci și vor fi ca atunci când le-ai cumpărat din magazin!

ADVERTISEMENT

Amestecând bicarbonat de sodiu cu oțet se obține o pasă pentru oalele arse. Aceasta se întinde în interior și exterior și se lasă să acționeze între 10 și 20 de minute. Ulterior, se freacă cu un burete de aluminiu.

Rezultatul îți va depăși așteptările, indiferent care este porțiunea din bucătărie pe care vrei să o cureți, acum, în prag de sărbători de iarnă.

ADVERTISEMENT