Sport

Ce se întâmplă dacă Bonetti refuză să semneze rezilierea cu Dinamo! Clauza care poate pune capăt colaborării. Exclusiv

Dario Bonetti refuză în continuare să semneze rezilierea contractului cu Dinamo. Şefii vor să se folosească de o altă clauză care poate pune capăt colaborării.
18.09.2021 | 15:15
Ce se intampla daca Bonetti refuza sa semneze rezilierea cu Dinamo Clauza care poate pune capat colaborarii Exclusiv
ADVERTISEMENT

În cursul zilei de marţi, oficialii lui Dinamo au anunţat că Dario Bonetti nu va continua pe banca tehnică, după eşecul suferit în faţa celor de la FCSB, scor 0-6. Numai că, italianul a refuzat până în acest moment să semneze rezilierea.

Ce se întâmplă dacă Bonetti refuză să semneze rezilierea cu Dinamo!

Din informaţiile FANATIK, Dario Bonetti aşteaptă să încaseze cele două salarii pentru perioada petrecută la Dinamo, adică suma de 12.000 de euro, aferentă lunilor iulie şi august.

ADVERTISEMENT

Răzvan Zăvăleanu, administratorul judiciar al “câinilor” a declarat că Dinamo are mai multe clauze prin care poate pune capăt unilateral colaborării cu antrenorul italian:

„Avem clauze contractuale prin care putem rezilia contractul cu Bonetti în orice moment”, a fost anunţul lui Răzvan Zăvăleanu, la Digisport.

ADVERTISEMENT

Şefii lui Dinamo vor să folosească o clauză care pune capăt colaborării: cinci înfrângeri la rând în campionat!

Din informaţiile FANATIK, Dario Bonetti avea o clauză în contract prin care înţelegerea putea fi reziliată unilateral de cei de la Dinamo în cazul în care formaţia ar fi suferit cinci înfrângeri consecutive în Liga 1.

“Contractul are şi o clauză de reziliere unilaterală, atât din partea lui, cât şi din partea clubului. Putem ajunge şi la acea clauză, dar cred că are inteligenţa necesară să semneze rezilierea amiabilă” – Iuliu Mureşan, înainte de Dinamo – FC Botoşani

Iar acest număr de înfrângeri la rând a fost atins chiar în derby-ul de duminica trecută, cu FCSB. Roş-albii au pierdut cu: Chindia Târgovişte, CS Mioveni, Farul Constanţa, FC Argeş şi FCSB.

ADVERTISEMENT

Oficialii echipei nu au vrut să recurgă la clauze pentru a încheia colaborarea cu Dario Bonetti, însă în cazul refuzului de a semna actele, Răzvan Zăvăleanu şi-a făcut clară poziţia privind rezilierea înţelegerii.

Dario Bonetti, mesaj dur pe Facebook: “Mă simt folosit și aruncat din punct de vedere fotbalistic”

Dario Bonetti a lansat un mesaj dur pe reţelele de socializare după ce a fost anunţat că nu va mai continua pe banca lui Dinamo dezvăluind că s-a simţit folosit şi apoi aruncat, din punct de vedere fotbalistic:

ADVERTISEMENT

“Am venit aici cu mâinile goale să sap tranşee și am încercat să mențin echipa în viață. Acum, odată ce calvarul s-a încheiat, toată lumea este în siguranță.

În acest moment mă simt folosit și aruncat din punct de vedere fotbalistic, dar trebuie să spun că în adâncul meu știam deja acest lucru. Cunosc fotbalul și am venit aici cu inima și nu cu rațiunea.

A trebuit să antrenez o echipă pe care nu o cunoșteam, formată din băieți foarte tineri din ligile inferioare sau de la Dinamo 2. A existat mereu riscul unei prăbușiri și așa s-a întâmplat”, a spus Bonetti.

Sorin Colceag va conduce Dinamo în meciul cu Botoşani!

În următorul meci echipa va fi pregătită de Sorin Colceag. Iuliu Mureşan consideră că pentru noul antrenor este o şansă mare să îşi dovedească priceperea, în condiţiile în care Dinamo nu a ajuns încă la un acord cu antrenorii aflaţi pe listă.

  • 6000 de euro avea salariu Bonetti la Dinamo
  • 60 de ani are tehnicianul italian
ADVERTISEMENT