Fotbal intern

Ce se întâmplă dacă Gigi Becali îl aduce pe Boubacar Fofana la FCSB!? Gaz Metan, negocieri cu Adrian Ropotan și Alex Bourceanu. EXCLUSIV

04.10.2019 | 12:41
Fofana Boubacar este dorit de Gigi Becali la FCSB. Sursă Foto: Sportpictures
ADVERTISEMENT

Gigi Becali a declarat că mijlocașul celor de la Gaz Metan Mediaș, Boubacar Fofana, reprezintă o țintă de transfer pentru FCSB. FANATIK a aflat că Fofana este dorit și de cluburi din zona Golfului, iar Adrian Ropotan reprezintă o soluție pentru mijlocul formației lui Edi Iordănescu, după ce negocierile cu Alex Bourceanu au picat.

Adrian Ropotan, dorit de Gaz Metan Mediaș

Boubacar Fofana, mijlocașul de 29 de ani de la Gaz Metan, este unul dintre jucătorii despre care Gigi Becali declară că i-ar dori la FCSB, iar medieșenii par că deja au soluții pentru înlocuirea fotbalistului din Guinea. Alexandru Bourceanu a fost unul dintre jucătorii doriți de Ioan Mărginean, președintele celor de la Gaz Metan, dar salariul oferit de club, 3.000 de euro, a făcut ca tratativele să eșueze.

ADVERTISEMENT

După ce negocierile cu Bourceanu au picat, FANATIK a aflat că oficialii clubului din Mediaș s-au reorientat spre Adrian Ropotan, jucător rămas liber de contract în vară, după despărțirea de Concordia Chiajna. Ropotan are 33 de ani și a jucat, printre altele, la Dinamo, Qabala, Dinamo Moscova sau Pandurii Târgu Jiu. Ca și în cazul lui Ropotan, și Alex Bourceanu ar fi ajuns la Mediaș din postura de jucător liber de contract, ultima oară fiind legitimat la Dunărea Călărași.

Adrian Ropotan este dorit de Gaz Metan Mediaș. Sursă Foto: Sportpictures
Adrian Ropotan este dorit de Gaz Metan Mediaș. Sursă Foto: Sportpictures

Fofana joacă de un an în România

Boubacar Fofana a ajuns în vara anului 2018 în România, unde a semnat cu Gaz Metan Mediaș după despărțirea de Moreirense. Cotat la 600.000 de euro, Fofana are și 18 selecții în prima reprezentativă a Guineei.

ADVERTISEMENT

Fofana a bifat 41 de meciuri în tricoul celor de la Gaz Metan Mediaș, reușind două goluri și două pase decisive. În vârstă de 29 de ani, jucătorul din Guinea evoluează, în cele mai multe cazuri, pe postul de mijlocaș defensiv.

  • 600.000 de euro este cota lui Boubacar Fofana
  • 29 de ani are mijlocașul dorit de Gigi Becali la FCSB
ADVERTISEMENT