Life

Ce se întâmplă dacă pui bani într-un colț din cameră. Lemnul, elementul specific finanțelor

09.06.2020 | 17:43
Ce se intampla daca pui bani intrun colt din camera Lemnul elementul specific finantelor
ADVERTISEMENT

Arta Feng Shui spune că dacă pui bani într-un colț al fiecărei camere, vei avea succes în domeniul finanțelor. Lmnul este elementul specific banilor, de aceea nu trebuie să lipsească din casă. Fanatik vă prezintă câteva trucuri.

 Cum ți se schimbă viața, dacă pui bani într-un colț de cameră

Există câteva trucuri care îți vor îmbunătăți starea de bine, dar și viața și atmosfera familială. Astfel, se spune că zona banilor se află în fiecare cameră, în colțul cel mai îndepărtat din stânga, orientându-ne după ușa încăperii.

ADVERTISEMENT

După ce ai intrat în cameră, trebuie observi care este cel mai îndepărtat colț din stânga, iar acolo îți construieşti colțul banilor. Principalul element Feng Shui specific banilor este lemnul. Moneda cu numărul 5 este recomandată a fi pusă în acel loc.

Feng Shui aduce armonia în viața ta

Feng Shui este un mod de a te echilibra, de a crea armonie în jurul tău. Numele Feng Shui este originar din China și se traduce literal prin Vânt și Apă. În cultura chineză, vântul domol și apa lin curgătoare au fost întotdeauna asociate cu prosperitatea continuă și cu o sănătate puternică.

ADVERTISEMENT

Feng Shui este o arta prin care se studiaza energia vitala care ne inconjoara, pe care chinezii o numesc Chi sau Qi. Prin corectarea și echilibrarea fluxului de energie din spațiile unde trăim și muncim, reușim să influențăm în cel mai bun mod cursul vieții noastre.

În Feng Shui, totul are o cauză, o interpretare și un efect. Ca și esență, această artă straveche ne învață să trăim în armonie cu natura, să echilibrăm și să îmbunătățim cursul natural al energiei care se află peste tot și în toate.

ADVERTISEMENT

Un Feng Shui bun se recunoaște printr-o viață liniștită și împlinită, plină de satisfacții și succese pe toate planurile. Corectarea fizică a spațiului în care trăim și muncim ne aduce noroc financiar, sănătate și fericire. Astfel, prin Feng Shui se creează o punte de legătură între materialism și spiritualitate.