News

Ce se întâmplă dacă pui bicarbonat de sodiu pe pantofi? Trebuie doar să aştepţi câteva minute

21.03.2019 | 20:18
Bicarbonatul de sodiu, miracol pentru pantofii tai

Bicarbonatul de sodiu este nelipsit din casele românilor, este foarte ieftin și extrem de eficient! Și nu vorbim doar despre prăjiturile pufoase pe care le poate face, ci despre minunile pe care le poate realiza în foarte multe alte domenii la care poate fi întrebuințat.

Bicarbonatul de sodiu face minuni pentru pantofii tăi

Dacă te temi să te mai descalți pe la vreun vecin sau prieten pe unde te duci, din cauza mirosului neplăcut pe care îl degajă încălțămintea ta, atunci trebuie să citești cu atenie acest articol. Vei scăpa imediat de problema pantofilor urât mirositori.

Ai nevoie doar de un plic de bicaronat de sodiu. Dacă nu ai, mergi repede și cumpără, deoarece este foarte ieftin. În mai toate magazinele îl găsești și cu doi lei, dar rezultatele pe care le obții cu el sunt de milioane! Presară puțin bicarbonat de sodiu în pantofi. Nu trebuie să exagerezi, dar nici să te zgârcești.

Bicarbonatul de sodiu, miracolul la doi lei

Bicarbonatul de sodiu te ajută și cu ciuperca piciorului

Lasă încălțările peste noapte cu bicarbonatul de sodiu în interior. Ai grijă să-l presari pe toată lungimea tălpii și nu strică dacă poți strecura puțin bicarbonat și pe lateralele pantofului. A doua zi vei avea o surpriză foarte plăcută! Mirosul a dispărut, iar pantofii tăi sunt gata pentru o nouă vizită la rude, imediat ce i-ai scuturat de soluția magică din ei!

Dacă mirosul neplăcut revine după scurtă vreme, înseamnă că problema este alta. Este posibil să suferi de o ciupercă a piciorului. În acest caz, tot bicarbonatul de sodiu îți sare în ajutor. Pune bicarbonat de sodiu în apă călduță și spală-ți picioarele în fiecare noapte, cel puțin o săptămână. Poți rămâne în apa călduță pentrum mai mult timp, pentru a-i da ocazia bicarbonatului să acționeze mai mult timp. Ciuperca va dispărea ca prin minune, iar picioarele tale vor fi ca noi!

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 849. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri