Ce se întâmplă dacă pui sare în sticla de ulei. Trucul de care sigur nu știai, dar care îți va fi de mare ajutor de acum înainte. Vei scăpa de o problemă mare cu care se confruntă multe dintre gospodine atunci când gătesc.
Nu știi ce se petrece dacă se adaugă puțină sare în sticla de ulei? Ei bine, află că este vorba de un pont pe care este bine să-l cunoști! Toate femeile ar trebui să apeleze la această metodă când aleg să pregătească diverse preparate culinare.
Unul dintre cele mai folosite condimente din bucătărie are numeroase întrebuințări, motiv pentru care specialiștii susțin că ar trebui să-l folosim cu mare încredere. Și unde mai pui că este accesibil la preț și se găsește foarte ușor.
Revenind la situația de mai devreme e bine să punem acest praf în untdelemn dacă nu vrei să mai sară din tigaie atunci când gătim. În felul acesta suprafețele din bucătărie nu vor mai fi pline de stropi și miros neplăcut.
Problema uleiului care sare în toate direcțiile, mai ales atunci când prăjești ceva, va fi rezolvată instant. De acum înainte mobila nu va mai fi distrusă și nici pielea ta nu se va mai arde. Stropii nu vor mai sări din tigaie.
La fel de bine funcționează și trucul în care se adaugă un praf de sare în tigaie înainte de a adăuga untdelemnul și restul ingredientelor. Foarte multe persoane recomandă metoda și spun că funcționează excelent.
Mai mult decât atât, acest pont apare foarte des și în online. Eva Quintanilla, bucătar și creatoare de conținut pe Tik Tok, le spune urmăritorilor săi că sarea are rolul de a absorbi apa pe care o conține, de fapt, mâncarea.
Uleiul de floarea soarelui sau de orice alt fel va mai avea mici bule, dar asta nu înseamnă că va stropi peste tot. În plus, micile incidente, cum ar fi arsurile, vor putea fi evitate cu ajutorul acestor două metode.
Și unde mai pui că este vorba de un singur ingredient simplu și la îndemâna tuturor gospodinelor. Așadar, adaugă un vârf de cuțit de sare în sticla de ulei pe care o folosești pentru a prăji carne, cartofi sau șnițele.