Life

Ce se întâmplă, de fapt, cu fata de 13 ani bătută de 4 minore. Apar noi detalii despre adolescenta abuzată

12.09.2020 | 14:00
Ce se intampla de fapt cu fata de 13 ani batuta de 4 minore Apar noi detalii despre adolescenta abuzata
ADVERTISEMENT

Ies la iveală noi detalii despre fata de 13 ani, bătută de alte 4 minore. Adolescenta abuzată a oferit informații despre starea ei de sănătate.

Cazul e unul care a șocat întreaga Românie și s-a petrecut cu aproximativ o săptămână în urmă. Tânăra a fost filmată în timp ce era umilită peste măsură, de alte 4 fete.

ADVERTISEMENT

Totul pe când un coleg a fost cel care a realizat înregistrarea, ce a ajuns ulterior și pe mâna poliției.

Detalii noi despre fata de 13 ani bătută de 4 minore. Ce se întâmplă în prezent cu adolescenta abuzată

Minora de 13 ani din Târgu Jiu a fost bătută cu multă cruzime și s-a ajuns până la o anchetă deschisă de către autorități. Băiatul care a filmat scenele foarte violente a fost cel mai probabil nevoit să le dea și el explicații anchetatorilor.

ADVERTISEMENT

Filmulețul șocant postat în mediul online le-a atras foarte repede atenția internauților români care s-au sesizat și au alertat poliția. Fata de 13 ani s-a temut de faptul că tatăl ei ar putea afla despre cele întâmplate și inițial nu le-ar fi spus părinților că a încasat o asemenea bătaie.

La scurt timp, însă, după aflarea adevărului, a ieșit la iveală și cum se simte minora de 13 ani. Starea de sănătate a acesteia e una bună, însă mai are și-n momentul actual dureri la nivelul cutiei toracice.

ADVERTISEMENT

Adolescenta a putut fi văzută cum încasează pumni și picioare, iar la un moment dat a fost umilită peste măsură și a fost așezată în genunchi. Impresionat de cazul ei, cel care a contactat-o a fost Robert Ionescu.

Ce se întâmplă, de fapt, cu fata de 13 ani bătută de 4 minore. Apar noi detalii despre adolescenta abuzată
Fata de 13 ani încă are dureri foarte mari în urma bătăii încasate de la alte 4 fete

În acest mod, fostul concurent de la Puterea Dragostei a purtat o discuție cu fata, care i-a mărturisit cum se simte.

ADVERTISEMENT

“Sunt mai bine acum. Am încă dureri în zona coastelor, dar sper să-mi treacă curând.”, a transmis adolescenta de 13 ani din Târgu Jiu, la câteva zile de la bătaie.

ADVERTISEMENT
Tags: