Life

Ce se întâmplă, de fapt, cu mama lui Florin Pastramă! Brigitte a ajuns și ea la capătul puterilor

Relația dintre Brigitte Sfăt și Florin Pastramă pare să fie afectată și de problemele de sănătate pe care le are mama bărbatului în ultimele luni.
04.06.2021 | 12:32
Ce se intampla de fapt cu mama lui Florin Pastrama Brigitte a ajuns si ea la capatul puterilor
Mama lui Florin Pastrama are probleme mari de sanatate care provoaca tensiuni in cuplul barbatului cu Brigitte Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Mama lui Florin Pastramă suferă de o boală cumplită și este internată de mult timp deja și operată pentru a i se salva viața la Spitalul Fundeni din Capitală.

Mama lui Florin Pastramă a fost operată

Conform informațiilor FANATIK, mama lui Florin Pastramă a fost operată, iar acum medicii de la Spitalul Fundeni din București fac eforturi serioase pentru a o ajuta să se recupereze, boala de care suferi aceasta fiind una care, din păcate, trebuie tratată pe timp îndelungat.

ADVERTISEMENT

De altfel, au mai precizat sursele noastre, Florin Pastramă este nedezlipit de la căpătâiul mamei sale, singura lui preocupare din ultimele luni fiind legată de tratamentul celei care i-a dat viață.

Mai mult, pare-se, soțul lui Brigitte Sfăt a neglijat-o și pe aceasta, dar și partea de afaceri a familiei, lucru care a deranjat-o pe divă și care a dus la problemele din cuplu din ultima vreme.

ADVERTISEMENT

Florin Pastramă, cheltuieli uriașe pentru tratamentul mamei sale

Conform informațiile primite în exclusivitate de FANATIK, Florin Pastramă a făcut tot ce i-a stat în putință, și din punct de vedere financiar, pentru a o trata pe mama sa, cheltuielile lui fiind destul de mari.

Ba chiar, spun sursele noastre, de-a lungul ultimelor luni, adeseori cei din familia lui Florin Pastramă au apelat la generozitatea soției acestuia, Brigitte Sfăt, sumele pe care dive le-ar fi împrumutat pentru soacra sa fiind uriașe.

ADVERTISEMENT
Brigitte Sfat
Brigitte Sfat are probleme in casnicia cu Florin Pastrama Sursa foto: Captura Antena Stars

În altă ordine de idei, ne-au precizat sursele FANATIK, în schimbul sumelor împrumutate și care, evident, sunt foarte greu de restituit, Brigitte Sfăt ar fi primit un teren, în București, loc pe care s-ar părea că vrea să ridice niște imobile.

Florin Pastramă și Brigitte Sfăt, probleme în relație din cauza soacrei

Conform informațiilor FANATIK, la această oră, relația dintre Brigitte Sfăt și Florin Pastramă este pe butuci și din cauza problemelor de sănătate pe care mama bărbatului le are, mai ales că, acum, femeia de afaceri simte că ar fi fost lăsată singură.

ADVERTISEMENT

Astfel, se pare că Florin Pastramă a decis să se mute de la Brigitte Sfăt de acasă, ajungând, din nou, în apartamentul familiei sale, doar pentru a fi mai aproape de spitalul n care, de luni bune, este internată mama sa, lucru car ea deranjat-o enorm pe soția lui.

Iar apropiați de-ai lui Brigitte Sfăt ne-au dezvăluit că ea a fost extrem de deranjată de gesturile soțului ei, cu atât mai mult cu cât, de-a lungul ultimelor luni, l-ar fi susținut în tot ceea ce făcea, fără să fie deloc apreciată pentru implicarea ei.

Mai mult, s-a plâns Brigitte Sfăt celor apropiați, la ora actuală Florin Pastramă nu mai este deloc implicat în relația lor, iar în ciuda amenințărilor cu privire la o despărțire, comportamentul lui nu s-a schimbat.

Cum a amânat Florin Pastramă divorțul de Brigitte Sfăt

După ce a văzut că tratamentul mamei sale se va întinde pe o perioadă mai mare de timp, iar Brigitte părea decisă să îl părăsească definitiv, Florin Pastramă a decis să aibă o discuție cu soția lui pe această temă.

Și, spun sursele noastre, până la sfârșitul anului, moment în care, speră el, mama sa va fi vindecată de problemele de care suferă încă, va face tot ce îi stă în putință pentru a repara relația cu Brigitte.

De altfel, susțin sursele noastre, după operația mamei lui Florin Pastramă, Brigitte a avut o conversație cu aceasta și a rămas impresionată de cele discutate, acela fiind, de altfel, momentul în care a decis să îi mai dea o șansă soțului ei.

Brigitte Sfăt și Florin Pastramă au acord matrimonial în caz de divorț

Înainte de a se căsători, Brigitte Sfăt i-a cerut lui Florin Pastramă să încheie un acord matrimonial prin care cei doi vor avea, în clar, metoda de împărțire a averii. Și, susțin sursele noastre, în acordul matrimonial este stipulat clar că nu vor avea nimic de împărțit, cei doi urmând să iasă din căsătorie, în cazul unui divorț, cu toate bunurile pe care le aveau înainte de mariaj și, normal, cu ce au, în acte, pe numele lor.

ADVERTISEMENT