MasterChef este o competiție unde se gătesc multe feluri de mâncare. Fiecare echipă și concurent în parte prepară o cantitate destul de consistentă. Jurații Cătălin Scărlătescu, Sorin Bontea și Florin Dumitrescu doar gustă din meniuri, pentru a le analiza. Așadar, ce se întâmplă mai departe cu ele?
Mulți ar spune că bucatele culinare ale competiției de pe Protv se împart între membrii echipei de filmare sau că sunt savurate de participanți și jurați după fiecare ediție. Asta deoarece s-a depus mult efort pentru prepararea lor într-un mod impecabil.
MasterChef se află la sezonul cu numărul 9 și rulează pe micile ecrane de pe data de 10 septembrie, pe Protv. MasterChef a revenit pe sticlă după o pauză de 9 ani, iar Cătălin Scărlătescu, Sorin Bontea și Florin Dumitrescu au ajuns din nou în fața publicului cu show-ul care i-a consacrat.
De altfel, reamintim că o bună perioadă cei trei maeștri bucătari au fost jurați la postul rival, Antena 1, Chefi la Cuțite. De aici au demisionat anul trecut cu mare scandal, deoarece se întâmpla chiar înainte de filmările pentru un nou sezon. Motivul invocat al plecării a fost oboseala.
În prezent, Cătălin Scărlătescu, Sorin Bontea și Florin Dumitrescu se bucură de experiența de la Protv și analizează minuțios fiecare farfurie, a fiecărui concurent care vine în fața lor cu câte un preparat prin care dorește să-i impresioneze.
Ce se întâmplă cu mâncarea gătită la MasterChef? Potrivit cancan.ro nu este aruncată, așa cum se mai speculează, ci este donată diferitelor centre care se ocupă de persoanele vulnerabile și care nu dispun de un acoperiș deasupra capului.
Emisiunea MasterChef este difuzată pe Protv în fiecare luni și marți, de la 20:30, și pe VOYO. Este prezentată de Gina Pistol, cea care până să devină mamă se dedica proiectului Chefi la Cuțite, dar și formatului Asia Express de pe Antena 1.
”Pot să vă spun cu inima deschisă că sezonul nostru a început exact cum ne așteptam. Nici nu putea fi altfel când pasiunea oamenilor pentru gătit este parte din rețeta noastră. Iar felul principal este întoarcerea acasă a celor mai iubiți chefi din România.
Primele emoții au adus și primele șorțuri, ceea ce nu poate decât să-i motiveze și mai mult pe cei care vor încerca astăzi să le obțină. Pentru concurentul sau concurenta care va străluci cu adevărat, avem șorțul de aur – un singur șorț care are puterea de a trimite un participant direct în cea mai dorită bucătărie: bucătăria MasterChef. Să fie gust!”, a spus Gina Pistol, pe rețelele de socializare, după prima ediție a noului sezon MasterChef.