Life

Ce se întâmplă, de fapt, cu Viorica de la Clejani. Fotografia care i-a îngrijorat pe fani

Ce se întâmplă, de fapt, cu Viorica de la Clejani, infectată cu COVID-19. Soțul artistei a postat o fotografie care i-a îngrijorat pe fani.
25.09.2021 | 22:45
Ce se întâmplă, de fapt, cu Viorica de la Clejani. Fotografia care i-a îngrijorat pe fani
ADVERTISEMENT

Ce se întâmplă, de fapt, cu Viorica de la Clejani, care s-a infectat cu COVID-19 recent. Cântăreața a fost internată la „Matei Balș”. În urmă cu câteva zile, aceasta le-a spus fanilor că se simte mai bine și că a ajuns acasă.

Soțul ei, Ioniță de la Clejani, a postat o imagine cu artista pe patul de spital, lucru care i-a șocat pe fani. Se pare că Viorica nu a scăpat de virus și a fost nevoită să primească, din nou, îngrijiri medicale.

Ce se întâmplă, de fapt, cu Viorica de la Clejani

Iată ce se întâmplă, de fapt, cu Viorica de la Clejani. Cu puțin timp în urmă, soțul ei a postat o imagine din spital cu artista, aflată în pat, cu o mască de oxigen, internată la Institutul „Matei Balș”.

ADVERTISEMENT

Această ipostază i-a șocat pe fani, mai ales că interpreta de muzică lăutărească spunea, recent, că se simte mai bine și este acasă.

Ioniță de la Clejani a postat fotografia astăzi, pe pagina oficială de Facebook a celor doi soți. Artistul a ținut să le mulțumească tuturor pentru gândurile bune și i-a avertizat că infectarea cu SARS – CoV – 2 nu este o glumă.

ADVERTISEMENT

Cântărețul s-a speriat foarte tare atunci când soția lui s-a infectat cu coronavirus. Acesta a făcut apel la fani să se roage pentru sănătatea Vioricăi și să traverseze cu bine această perioadă.

„Vă mulțumesc tuturor pentru grijă! Vă dați seama că nu e o glumă. Ne-am speriat, mi-a fugit Pământul de sub picioare, ea e tot Universul nostru, al meu și al copiilor!

ADVERTISEMENT

După o perioadă agitată pe care am traversat-o, viața ne încearcă și mai mult, dar ne păstrăm credința și ne rugăm pentru sănătatea Vioricăi, a familiei noastre și a tuturor! Doamne ajută!

Să fiți sănătoși și să auzim de bine. Toată dragostea și recunoștința noastră! Cu respect, Ioniță!”, a scris Ioniță de la Clejani pe Facebook.

ADVERTISEMENT
Viorica de la Clejani
Viorica de la Clejani, din nou la spital. Sursa foto: Facebook

Ce spunea Viorica de la Clejani acum câteva zile

În urmă cu câteva zile, Viorica de la Clejani le-a transmis fanilor că se simte mult mai bine și că se află acasă, alături de cei dragi.

Se pare că pericolul nu a trecut, iar vedeta are nevoie să primească în continuare îngrijiri din partea cadrelor medicale.

ADVERTISEMENT

„Doamne, îți mulțumesc din suflet că m-ai adus acasă lângă familia mea și lângă cățeii mei, la căsuța mea…Off, tare bine e să fii sănătos!

Iubiți-vă! Respectați-vă! Fiți fericiți, că într-o secundă vă duceți… când nici nu vă gândiți. Cel mai urât lucru este să fii o legumă la pat.

Urăsc lucrul ăsta. Să avem sănătate cu toții că vin vremuri grele!”, spunea Viorica de la Clejani zilele trecute.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 853. 32 pagini + CD Armin Nicoară. Doar 10 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri