ADVERTISEMENT
Life

Ce se întâmplă, de fapt, la Ferma când camerele de filmat sunt oprite. Mihaela Rădulescu face tot timpul asta

Autor: Alexa Serdan | 15.10.2020 | 08:33
Ce se întâmplă, de fapt, la Ferma când camerele de filmat sunt oprite. Mihaela Rădulescu face tot timpul asta
Ce se întâmplă, de fapt, la Ferma când camerele de filmat sunt oprite. Mihaela Rădulescu face tot timpul asta. Sursa foto: Instagram.com

Mihaela Rădulescu se află într-o relație amoroasă de mai bine de 5 ani, dar asta nu o împiedică să admire și alți bărbați. Anisia Gafton, prima vedetă eliminată de la „Ferma. Orășeni vs Săteni”, a povestit în stilul său caracteristic că celebra prezentatoare îl place pe unul dintre concurenți.

ADVERTISEMENT

Vedeta de stand-up comedy a declarat în cadrul unei emisiuni TV că frumoasa brunetă îl admiră foarte mult pe Andrei Stoica, de altfel sportivul este unul dintre concurenții care impresionează telespectatorii prin felul de a fi, dar și prin caracter.

„Mihaela Rădulescu este senzațională, este frumoasă și foarte amuzantă. Și Mihaelei îi plăcea de Andrei Stoica. Cel mai mare defect al lui era verigheta”, a declarat Anisia Gafton în emisiunea lui Cătălin Măruță, relatează wowbiz.ro.

Mihaela Rădulescu îl place pe unul dintre concurenții de la Ferma. Dezvăluirea făcută de Anisia Gafton

Campionul mondial la superkombat este pe placul vedetelor de la Ferma, fiind văzut de unii dintre ei ca și câștigător. Anisia Gafton este de părere că tânărul în vârstă de 33 de ani are toate șansele să plece acasă cu premiul cel mare în valoare de 50.000 de euro.

ADVERTISEMENT

La rândul ei tânăra comediantă a mărturisit că nu a avut cum să nu-l observe pe Andrei Stoica, comparându-l cu o floare rară în deșert. Sportivul este cu picioarele pe pământ și nu s-a înscris la Ferma pentru a se îndrăgosti pentru că este deja căsătorit și are 3 copii.

„Te uiți la el, zici că e sculptat. Când vezi o floare într-un deșert, te uiți la ea…”, a spus Anisia Gafton despre Andrei Stoica, după ce a fost eliminată din show-ul de la Pro TV, mai arată sursa menționată anterior.

Fosta concurentă de la „Românii au talent” a vorbit și despre relația amoroasă care s-a înfiripat între actorul George Burcea și  Viviana Sposub, precizând că cei doi sunt foarte frumoși împreună.

ADVERTISEMENT

Tânăra originară din Iași este convinsă că prezentatoarea de la „Vorbește lumea” de la Pro TV a venit la Ferma cu gândul de a-și face o relație.

„Amândoi erau singuri, frumoși, îi înțeleg. Și eu dacă eram singură ca Viviana mă duceam acolo să îmi fac o relație. De ce nu? Toți bărbații de acolo sunt frumoși”, a completat vedeta în vârstă de 29 de ani.

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut revista SuperEuro
  • SuperEuro, cea mai tare revistă glossy dedicată Euro 2020
  • SUPEREURO: 164 de pagini premium, la doar 10 lei!