Life

Ce se întâmplă după ce mori. Şase oameni care au revenit din moarte clinică şi-au spus experienţele

24.06.2020 | 16:24
Ce se intampla dupa ce mori Sase oameni care au revenit din moarte clinica siau spus experientele
Ce se întâmplă după ce mori. Şase oameni care au revenit din moarte clinică şi-au spus experienţele
ADVERTISEMENT

Mulți oameni s-au întrebat, deseori, ce se întâmplă după moarte. Unde ne ducem? Ce simțim? Șase oameni care au fost în moarte clinică și-au povestit experiențele. 

Conform zicalei, “moartea și taxele sunt singurele lucruri sigure din această viață”. De aceea, sunt momente în care fiecare devine curios despre ce se află dincolo de acest plan, chiar și doar ipotetic.

ADVERTISEMENT

De-a lungul timpului s-au dezvoltat numeroase teorii despre luminile albe și aurii care te cuprind atunci când inima încetează să mai bată sau steluțele luminoase care apar în fața ochilor. Cei care au trecut prin acel punct pot explica cel mai bine. Răspunsurile, însă, variază.

Șase oameni, reveniți din moarte clinică, au povestit ce se întâmplă după ce mori

Potrivit mirror.co.uk, în urmă cu cinci ani, un bărbat a suferit o intervenție chirurgicală majoră în timpul căreia a pierdut foarte mult sânge și, pentru câteva minute, a fost mort.

ADVERTISEMENT

“M-am trezit în ceea ce părea a fi spațiu, dar nu existau stele sau lumină. Nu pluteam, nu eram fierbinte sau rece, flămând sau obosit. Doar eram. Știam că există lumină undeva în apropiere, dar nu simțeam nicio nevoie să mă duc în căutarea ei”, a declarat unul dintre cei care au trăit această experiență.

Un alt caz este al unui bărbat care a fost aruncat de pe motocicletă, în urma unui accident rutier. Îmi amintesc doar că sunt pe trotuar și lucrurile se întâmplă încet, în reluare.

ADVERTISEMENT

Singurul motiv pentru care nu am adormit a fost un moment bizar. Am auzit pe cineva care striga: Hai omule, ridică-te. Scoală-te!”.

Inima mea se oprise timp de șase minute. Nu era plin de flori, aa cum se crede, doar praf și iarbă uscată. cută. Există un loc de joacă și doi copii care alergau în jurul lui. Un băiat și o fată”, a povestit un altul.

ADVERTISEMENT

După luni de chimioterapie, a intrat în moarte clinică

Corpul unui adolescent, care a făcut luni de zile chimioterapie, a cedat. Într-o zi nasul a început să îi sângereze incontrolabil. Starea lui s-a înrăutățit și a trecut în lumea de dincolo. 

Este ca și cum ai vrea să apeși butonul de amânare de la alarma de dimineață și nu poți”.

Am avut un atac de cord, anul trecut, și mi s-a oprit inima de trei ori în camera de urgență.  Nu exista absolut nicio lumină. îmi era doar somn” , a povestit un alt pacient.

Și tot în urma unui accident de motocicletă, respirația și pulsul lui Rullknuf s-au oprit. După două minute, prietenul său a reușit să-l resusciteze. Pentru mine a fost doar o oprire. Fără vise, fără viziuni, fără nimic”.

 

ADVERTISEMENT