Life

Ce se întâmplă în Adela, în primul episod din sezonul 2. Serialul revine la Antena 1 pe 19 august

Serialul „Adela” revine la Antena 1 începând de joi, 19 august 2021, cu foarte multe schimbări de situație și evenimente pe măsură.
19.08.2021 | 19:04
Ce se intampla in Adela in primul episod din sezonul 2 Serialul revine la Antena 1 pe 19 august
Ce se întâmplă în Adela, în primul episod din sezonul 2. Serialul revine la Antena 1 pe 19 august. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Fanii producției au posibilitatea să descopere ce se mai întâmplă în familia lui Paul Andronic, în primul episod din sezonul 2 ieșind la iveală noi evenimente din viața personajelor.

Începând de la ora 20:30, telespectatorii află că Mihai mai are un frate, cel care îi spune adevărul fiind Călin. Și asta nu este tot pentru că în momentul respectiv își face apariția Floppy.

ADVERTISEMENT

Serialul Adela, gata de noi schimbări de situație. Ce se petrece în primul episod din sezonul 2

Călin și Mihai rămân blocați cu privirea spre el, lucru care lasă de înțeles că acesta ar putea fi fratele de care nu știa cel din urmă.

„Copilul mamei tale a fost tot timpul cu noi la orfelinat”, îi spune Călin lui Mihai în serialul „Adela”, scrie wowbiz.ro.

ADVERTISEMENT

Tot în seara aceasta, fanii producției de la Antena 1 asistă la o altă dezvăluire neașteptată, care este făcută de Nuți. Aceasta își pierde cumpătul și face o criză de nervi în fața lui Paul Andronic.

Disputa dintre Nuți și Adela scoate la suprafață faptul că cea din urmă nu îi este fiică, un adevăr pe care l-a ținut ascuns cu foarte mult egoism.

ADVERTISEMENT

„Te-ai dus și ne-ai făcut toată familia de rușine, în fața la toți oamenii din țara asta, că-mi vine așa să te cald în picioare. Nu sunt mă-ta!”, spune aceasta.

Andreea, luptă tot mai îndârjită. Nu vrea să renunțe la viața de acum

Andreea nu se lasă ușor și nu vrea să afle nimeni adevărul despre ea pentru că nu vrea să revină la viața cu lipsuri de dinainte, motivându-se în oglindă în acest sens.

ADVERTISEMENT

„Mamă, asta cred că e cea mai tare idee pe care ai avut-o până acum, mă jur. Bravo, fată! Ești descurcăreață, așa cum mă așteptam de la tine! Hai, că lupta asta e a ta!”, spune ea.

Pe de altă parte, Martha Andronic își revine complet și începe din nou cu răutățile cu care telespectatorii s-au obișnuit încă de la începutul serialului de la Antena 1.

Ea le spune lui Paul și Deliei, celor doi copii ai ei, să-și vadă de viețile lor și să plece din casa sa. Martha nu vrea să-i mai vadă niciodată.

ADVERTISEMENT
Tags: