News

Ce se întâmpla în „casa sfântă” de la Eremitu. Guru „atotputernicul pe pământ”, orgii cu studente și minore

Au apărut detalii noi despre ceea se întâmpla în casa din comuna Eremitu, folosită de Eusebiu Sebastian Apostolache pentru exploatarea și abuzarea studentelor și liceenelor atrase în secta Cercul.
05.08.2022 | 17:16
Ce se intampla in casa sfanta de la Eremitu Guru atotputernicul pe pamant orgii cu studente si minore
Guru Eusebiu Sebastian Apostolache este urmărit international. Foto: Poliția Română - colaj FANATIK
ADVERTISEMENT

Casa din comuna Eremitu (județul Mureș) era numită ”casa sfântă”, iar Eusebiu Sebastian Apostolache (66 de ani) se prezenta ca un guru și ca ”atotputernicul pe pământ”.

Casa dezmățului, situată la 38 de km de Târgu Mureș

Din 2008 până în 2016 el a întreținut relații intime cu studente și liceene care erau atrase în sectă de alte femei. Individul a racolat mai multe studente de la Facultatea de Arte din Târgu Mureş și ulterior s-a gândit să-și extindă selecția și în licee.

ADVERTISEMENT

Cv-ul său nu anunța că poate fi capabil să creeze o sectă care a marcat pentru totdeauna viața victimelor sale. Fost profesor de teatru, coregraf și colaborator al Operei din Viena el a fost condamnat la 9 ani de închisoare spre finalul anului 2021 și este urmărit internaţional.

Acuzațiile care i s-au adus: pentru trafic de persoane, trafic de minori şi act sexual cu un minor în formă continuată. Secta Cercul avea o ideologie asemănătoare cu a sectei pe care a condus-o Bhakwan Sri Rajneesh, alias Osho.

ADVERTISEMENT

Scopul acesteia era racolarea unor tinere și supunerea lor sexuală şi psihică, sub pretextul că numai așa puteau evolua spre o viaţă fericită. Odată atrase în locuința acestuia din Eremitu, tinerele erau instruite să citească Biblia şi la ora 00:00 să aprindă o lumânare.

Secta avea reguli stricte pentru toate tinerele

Dezbrăcate complet, ele erau obligate să repete de trei ori rugăciunea Tatăl nostru și la final să se masturbeze până aveau orgasm.  Guru supraveghea totul telefonic sau cu ajutorul complicelor sale și la final le felicita pe cele care au atins orgasmul de mai multe ori.

ADVERTISEMENT

În acest răstimp, intervenea „guru” Sebastian, telefonic sau prin intermediul femeii şi le felicita pentru performanţele de a avea orgasme repetate.

Când ”atotputernicul pe pământ” considera că studentele și liceenele erau pregătite, urma programarea întâlnirilor cu ele, la diverse adrese. Au fost și deplasări în străinătate, la Viena, pentru continuarea îndoctrinării.

ADVERTISEMENT

Adesea, victimele erau drogate și Eusebiu Sebastian Apostolache întreținea raporturi intime cu ele, în grup. Când obosea, el le ordona să facă amor între ele în timp ce se masturba.

Eusebiu Sebastian Apostolache controla totul

Guru era foarte autoritar și tinerele nu făceau nimic fără aprobarea acestuia. Mâncau, se tundeau, își tăiau unghiile, își părăseau locuințele sfinte sau luau legătura cu rudele doar când dorea acesta. De asemenea, cele care aveau o situație materială bună erau obligate să contribuie cu bani pentru diverse cheltuieli.

”(…) Apoi se rugau în gând Tatăl nostru în ordinea stabilită de inculpat, se ridicau în ordinea în care s-au rugat şi îl sărutau pe inculpat, iar, după acel sărut, acesta lua paharul şi după ce divinitatea îi spunea să dea viaţă, începea ritualul sexual care consta în sex în grup, inculpatul întreţinând relaţii intime cu fiecare femeie, până la orgasm, în aceeaşi ordine în care s-au rugat.

După ce termina, le cererea acestora să întreţină acte de lesbianism, să se satisfacă una pe cealaltă în timp ce el le privea şi se masturba, finalizând cu ejacularea şi împărţirea fluidului astral”, au arătat anchetatorii citați de adevărul.ro.

ADVERTISEMENT
Tags: