News

Ce se întâmplă în emisiunea Exatlon de sâmbătă, 13 aprilie! Anunțul făcut de Ion Surdu

13.04.2019 | 18:59
Ce se intampla in emisiunea Exatlon de sambata 13 aprilie Anuntul facut de Ion Surdu

Emisiunea Exatlon de pe Kanal D a ajuns la un nivel în care până și un punct contează! Sâmbătă, 13 aprilie, anunțul lui Ion Surdu, va aduce noi tensiuni și dispute între membri echipei. După meciul de hotel câștigat de Faimoși, a căror câștig a fost ajutat mult și de punctele aduse de fete, în meciul de hotel din această seară, fetele reușesc să aducă doar două puncte din zece, lucru semnalat de sportiv.

Întâmplare din emisiunea Exatlon de sâmbătă, 13 aprilie

Ion Surdu susține că detașarea lui Kiki de restul fetelor dezbină grupul. Mai mult, făcând o analiză, sportivul susține că și Andreea și Cătălina au evoluat mult, însă tot Kiki poate fi printre preferate, căci evoluează pe zi ce trece, se antrenează și încearcă să se depășească.

„Dintre fete, cum am mai si spus-o, din punctul meu de vedere, este ca Kiki s-a detasat foarte mult de restul fetelor. Dupa aia urmeaza Catalina si dupa aia urmeaza Andreea cu Andreea.

Ce se întâmplă în emisiunea Exatlon de sâmbătă, 13 aprilie! Anunțul făcut de Ion Surdu
Anunțul făcut de Ion Surdu

Ion Surdu și-a analizat colegele de echipă

Au evoluat si ele mult, nu vreau sa ma inteleaga lumea gresit ca am facut un clasament. Dar, din ce se vede pana acum, Kiki a venit si a venit in forta si evolueaza foarte tare. Se antreneaza, incearca”

, a spus Ion Surdu.

Unul dintre episoadele care au marcat sezonul 2019 a fost în data de 18 martie, când unul dintre componenții echipei albastre, a Războinicilor, a făcut un anunț neașteptat. Stresul, întâmplările și dorul de casă și-au pus amprenta pe Cristian Dumitrache, astfel că a spus, cu oboseală în glas, că dorește să plece din concurs. Băiatul a afirmat că își face bagajele și pleacă dacă nu aduce puncte pentru echipa sa. „Astăzi am un target, să spun așa. Dacă astăzi nu voi aduce două puncte pentru echipa mea, îmi fac bagajul și plec acasă”, a spus Cristian Dumitrache.

Tags: