Ce se întâmplă în familia Cristinei Țopescu. Fratele regretatei jurnaliste se află în plin proces

Alexa Serdan   
în HotNews
02/06/2020, 08:57
Ce se întâmplă în familia Cristinei Țopescu. Fratele regretatei jurnaliste se află în plin proces
Ce se întâmplă în familia Cristinei Țopescu. Fratele regretatei jurnaliste se află în plin proces. Sursa foto: Facebook.com

Cristian, fratele regretatei jurnaliste Cristina Țopescu, se află în plin război cu femeia alături de care are doi copii. Băiatul renumitului comentator sportiv divorțează de soția sa Raluca, iar în paralel a deschis și un proces de partaj, averea disputată nefiind una generoasă.

Cristian Țopescu, fratele regretatei jurnaliste, în proces cu soția

Raluca, soția lui Cristian Țopescu, mărturisea în urmă cu 4 ani că a fost înșelată de bărbatul cu care s-a căsătorit în anul 2010, cei doi ajungând în cele din urmă la divorț. Pandemia a blocat toate instanțele, însă după reluarea activității fratele regretatei jurnaliste a mai deschis un proces împotriva soției, de data aceasta pentru partaj.

Procesul a fost deschis la Judecătoria Sectorului 1 București și are drept obiect „partaj bunuri comune/lichidarea regimului matrimonial”, așadar războiul dintre cei doi soți este departe de a se încheia. Mai mult decât atât Cristian Țopescu le cere judecătorilor custodia copiilor.

Cristian Țopescu, fratele regretatei jurnaliste, alături de soție și copii.
Cristian Țopescu, fratele regretatei jurnaliste, alături de soție și copii. Sursa foto: wowbiz.ro

Fratele Cristinei Țopescu, dispus să lupte până în pânzele albe

Cristian Țopescu și soția sa, Raluca, au luat decizia de a se despărți din nou, în martie 2019, fratele regretatei jurnaliste nefiind dispus să abandoneze lupta în ceea ce privește averea familiei sale, relatează cancan.ro.

Procesul de divorț, cât și cel de partaj se anunță de lungă durată și costisitoare de ambele părți pentru că fiul regretatului comentator sportiv Cristian Țopescu este dispus să lupte până în pânzele albe.

Cristian Țopescu și partenera sa de viață au mai trecut printr-un divorț în urmă cu 4 ani când femeia a descoperit că a fost înșelată, însă în cele din urmă au revenit la gânduri la bune. Se pare că situația a degenerat ajungând din nou în instanță.

La vremea respectivă Raluca a postat în mediul online o imagine în care arată semne obscene, semn că nu va trece peste infidelitatea acestuia, dar realitatea a fost de fapt, alta.

Raluca și Cristian Țopescu s-au cunoscut în timpul unui meci de fotbal, femeia declarând că prima impresie pe care i-a lăsat-o acesta a fost de ”tip nesuferit”.

În cele din urmă aceasta și-a schimbat părerea, cei doi ajungând în fața ofițerului de stare civilă în anul 2010. Cuplul are împreună doi băieți.

 

Închide ×