Life

Finala America Express 2023. Cătălin Bordea și Nelu Cortea au câștigat marele trofeu

A început marea finală America Express 2023. Lupta a fost una foarte strânsă, dar Cătălin Bordea și Nelu Cortea au câștigat marele trofeu.
26.03.2023 | 23:44
Finala America Express 2023 Catalin Bordea si Nelu Cortea au castigat marele trofeu
Cum se va desfășura marea finală America Express 2023. A ieșit la iveală taina păstrată de Antena 1. Circumstanțele în care ajung echipele. Sursa foto: a1.ro
ADVERTISEMENT
26-03-2023
20:38

Cătălin Bordea și Nelu Cortea au câștigat America Express

Emisiunea America Express a fost câștigată de Cătălin Bordea și Nelu Cortea! Aceștia au folosit cheia pentru a deschide cufărul. Iar acesta le-a arătat concurenților trofeul America Express sezonul 5.

„Este ceva unic, nu am muncit pentru ceva atât de mult în viața mea. A fost un carusel de… nu se compară cu absolut nimic”, a spus Nelu Cortea.

Andreea Antonescu și Andreea Bălan au ajuns și ele după băieți, dar inițial au crezut că ele sunt cele care au câștigat, pentru că erau așteptate cu muzică.

„Ne bucurăm foarte mult pentru băieți(…). Ne-am dorit o luptă corectă, cu cei mai buni. Nu i-am votat să nu fie eliminați”, au spus și fetele.

26-03-2023
20:31

Lupta strânsă între cele două echipe de la America Express

Lupta celor două echipe se apropie de final. Iar acestea sunt una în spatele celeilalte! Aceștia trebuie să o caute pe India Catalina, o femeie care se află în mișcare.

Echipele au o hartă în mișcare pentru a o localiza pe femeie.

„Erau geamurile fumurii, nu vedeam nimic”, au spus Nelu Cortea și Cătălin Bordea.

„Simțea că este ca o stafie. Apare pe hartă și apoi dispare”, a spus și Andreea Bălan.

Cătălin Bordea și Nelu Cortea au reușit să le întreacă pe fete, la ultimul pas din lupta pentru marele premiu.

26-03-2023
20:05

Emoții mari pentru concurenți la America Express

Surpriză pentru concurenții de la America Express. Aceștia au primit un telefon pentru a vorbi cu cei dragi lor!

Andreea Bălan a început să plângă atunci când și-a văzut fetele, la fel și Nelu Cortea, după ce a vorbit cu soția lui.

„Mi-a rupt creierii”, a spus Cortea.

Surprize au fost și pentru Cătălin Bordea, dar și pentru Andreea Antonescu, care a vorbit cu mama ei,

„Mi-au dat toate lacrimile. Mă simțeam ca un copil. Suntem în finală și am pus mâna pe un șarpe. Abia aștept să vin să te iau în brațe”, a spus și Cătălin Bordea.

26-03-2023
19:18

Finala de la America Express, foarte strânsă

Lupta este una foarte strânsă între concurenții de la America Express. Cătălin Bordea și Nelu Cortea le-au întrecut cu doar câteva minute.

„Cred că e cea mai stânsă finală. Putem să ne ținem de mână. Eram mândră că ține pasul cu ei”, a spus Andreea Bălan.

Cătălin Bordea i-a oferit șoferului care i-a dus pe traseu ia lucrată pe care plănuia să o ducă acasă și i-a promis și ceasul de la mână pe care îl avea, pentru a-i duce mai departe.

26-03-2023
18:37

Vestea care le-a dat emoții concurenților de la America Express!

Concurenții trebuie să zboare cu parapanta! Cătălin Bordea și Nelu Cortea au stabilit cine o să rămână să facă ecuații și cine o să plece cu parapanta.

„Un venilator, cu un cearșaf mare, agățat… Încerc eu să fac ecuația. Tata pleca în spațiu, și copilul…”, a spus Cătălin Bordea, care nu a vrut să meargă.

„Dacă se oprește asta, murim”, a spus Cortea, speriat că poate păți ceva. 

Din echipa fetelor a plecat Andreea Bălan cu parapanta, încrezătoare că totul va fi bine.

26-03-2023
18:03

Concurenții trebuie să învețe limbajul Braille

Și Andreea Bălan și Andreea Antonescu au fost oprite pentru trei minute, după ce au greșit întrebarea referitoare la autobuzul de petrecere. 

Dar provocările continuă pentru concurenți, care vor trebuie să învețe câteva reguli din sistemul Braille, având și un profesor.

26-03-2023
17:46

Ce trebuie să facă echipele la America Express. Probleme pentru Bordea și Cortea

Emoțiile sunt mari pentru concurenții de la America Express!

Concurenții trebuie să găsească diverse combinații de cifre pentru a putea debloca următoarele sarcini, disponibile pe tabletele date de Irina Fodor la început.

Cătălin Bordea au greșit răspunsul la o întrebare și au fost opriți din cursă timp de trei minute.

26-03-2023
17:09

A început finala de la America Express

Finala de la America Express a început! Cei patru concurenți au spus că vor să dea totul pentru a obținele marele premiu.

Chiar și așa, fetele au spus că se vor bucura indiferent cine va câștiga! Irina le-a dat concurenților două tablete care vor fi „ghizii lor” pentru finală.

Aceștia trebuie să găsească două obiective turistice pentru a debloca tabletele, sarcină deloc ușoară!

Ce se întâmplă în marea finală a reality show-ului moderat de Irina Fodor. S-a aflat secretul bine ascuns de canalul de televiziune despre competiția de pe Drumul Aurului. Situaţii tensionate la sol, în apă şi în aer.

Cum se va desfășura marea finală America Express 2023. A ieșit la iveală taina păstrată de Antena 1. Circumstanțele în care ajung echipele

Cum se va desfășura marea finală America Express 2023? Aceasta este întrebarea de pe buzele tuturor în momentul de față. Din fericire, a ieșit la iveală taina ascunsă până acum de Antena 1 legat de emisiunea în care au rămas două echipe.

ADVERTISEMENT

Circumstanțele în care ajung concurenții sunt de-a dreptul spectaculoase și le testează limitele mai mult ca oricând. Participanții vor trece printr-un slalom uriaș la sol, în aer și în apă și vor trebui să-și învingă fricile și emoțiile.

Echipele luptă în mai multe medii în maratonul cu indicii, de la zborul cu parapanta până la o cursă într-un ritm nebun în care trebuie să dea totul pentru a pune mâna pe marele premiu pus la bătaie de producători.

ADVERTISEMENT

În plus, au de trecut printr-o varietate de misiuni, enigme și obstacole care le vor complica cursa. Finala America Express 2023 va ține participanții și telespectatorii cu sufletul la gură duminică, 26 martie, începând cu ora 20:00.

America Express 2023, marea finală cu provocări inedite

„Încă nu ne vine să credem. Suntem foarte mândri că am ajuns aici. Vor ieși scântei! N-o să fie o bătălie cu mănuși”, va spune Nelu Cortea în marea finală America Express 2023, notează a1.ro.

ADVERTISEMENT

„Suntem gata să asediem Cetatea Cartagenei, să o cucerim. Cetatea asta nu e pregătită pentru ce urmează!”, a adăugat Cătălin Bordea, în timp ce Andreea Antonescu a subliniat că vrea să plece acasă cu premiul de 30.000 de euro.

„Cartagena nu a căzut niciodată, dar am venit noi să luăm comoara care se află aici. Vrem să luăm premiul cel mare”, a spus fosta iubită a jurnalistului Victor Vrânceanu, mai arată sursa menționată mai sus.

ADVERTISEMENT

Marea finală America Express 2023 este presărată cu momente impresionante, emoții și concentrare maximă. Cum se va desfășura ultima cursă rămâne de văzut peste numai câteva ore la Antena 1 și pe Antena Play.

ADVERTISEMENT