Life

Ce se întâmplă în prezent în familia Andreei Esca. Prezentatoarea PRO TV, soțul și fiul ei au fost bolnavi de coronavirus

28.08.2020 | 23:40
Ce se intampla in prezent in familia Andreei Esca Prezentatoarea PRO TV sotul si fiul ei au fost bolnavi de coronavirus
ADVERTISEMENT

Ce se întâmplă acum în familia Andreei Esca? Viața vedetei a fost dată peste cap din pricina provocării medicale pe care a traversat-o, în ultima perioadă. Prezentatoarea de știri de la PRO TV a avut nevoie de atenția specialiștilor, după diagnosticarea cu coronavirus.

La fel s-a întâmplat și cu soțul vedetei, dar și cu fiul celor doi. Alexia Eram, fiica lor a reușit să treacă ca prin urechile acului și nu s-a molipsit. Știrista s-a vindecat în mod miraculos și a făcut ulterior mai multe dezvăluiri despre boala care a făcut mii de victime și-n România, dar și la nivel global.

ADVERTISEMENT

Alexandre și Aris Eram au avut nevoie și ei de atenția medicilor. Și prezentatoarea de la PRO TV a fost internată alături de cei din familia ei în spitalul Victor Babeș din Capitală.

După ce s-a aflat că este bolnavă și suferă de coronavirus, aceasta i-a acordat un interviu colegului ei de la PRO TV, Cosmin Stan, în care a vorbit foarte deschis despre ce a presupus infectarea cu virusul foarte periculos.

ADVERTISEMENT

Ce se întâmplă acum în familia Andreei Esca. Prezentatoarea PRO TV, soțul și fiul ei au fost bolnavi de coronavirus

Cunoscuta blondină de la pupitrul știrilor PRO TV i-a uimit pe români prin modul în care a tratat situația și diagnosticul primit din partea medicilor. Vedeta a urmat toate indicațiile cu strictețe și de curând le-a mărturisit românilor că tot petrece timp și acasă.

Andreea Esca și-a ținut fanii la curent cu activitățile ei din ultimele luni, prin intermediul diverselor postări de pe Instagram. Vedeta le-a arătat tuturor mai multe imagini din vacanțele pe care le-a avut cu familia.

ADVERTISEMENT

Odată ce au fost declarați vindecați, cei din familia știristei au plecat în diverse locuri din țară, pentru a se mai destinde. Alexia Eram a fost și ea foarte atentă să nu se molipsească, drept dovadă și-a efectuat teste pentru a vedea dacă suferă sau nu de coronavirus.

De asemenea, Alexandre și Aris Eram s-au recuperat complet la ora actuală și se bucură de viață. La fel se poate spune și despre prezentatoarea de știri.

ADVERTISEMENT

Mai mult, starea de sănătate a soțului Andreei Esca nu a fost deloc una foarte bună și atunci când a stat internat în spital a petrecut mai multe momente și pe Terapie Intensivă.

Ce se întâmplă acum în familia Andreei Esca. Prezentatoarea PRO TV, soțul și fiul ei au fost bolnavi de coronavirus
Andreea Esca a transmis recent cum se simte, dar și cu ce se preocupă la momentul actual

“Da, am fost bolnavă de COVID-19. Atât eu, cât și soțul meu și unul dintre copii. Mulțumită lui Dumnezeu și medicilor extraordinari alături de care am trecut prin această perioadă nefericită suntem bine și avem un rezultat negativ astăzi toți trei.”, a susținea Andreea Esca, după aflarea diagnosticului de coronavirus.

ADVERTISEMENT