Life

Ce se întâmplă în primul episod Asia Express 4. Irina Fodor: “Magnific”

Irina Fodor a dezvăluit ce se întâmplă în primul episod din noul sezon Asia Express, ce avea avea premiera pe data de 18 septembrie 2021.
07.09.2021 | 18:43
Ce se intampla in primul episod Asia Express 4 Irina Fodor Magnific
ADVERTISEMENT

Prezentatoarea de la Antena 1 a oferit informații prețioase legat de premiera sezonului pe care l-a moderat în locul Ginei Pistol, care este în concediu de creștere copil.

Soția lui Răzvan Fodor, cele 9 echipe și întreaga echipă de filmare de la Asia Express 4 s-au întâlnit seara trecută, luni, 6 septembrie, pentru a vedea în premieră primul episod de anul acesta.

ADVERTISEMENT

Cu această ocazie frumoasa brunetă a scos la iveală amănunte picante. Irina Fodor le-a promis telespectatorilor că vor râde foarte mult când va apărea pe post Asia Express 4.

Irina Fodor, informații despre noul sezon Asia Express. Ce a scos la iveală vedeta

„Drumul Împăraților” anunță un sezon incendiar, cu momente de neuitat atât pentru concurenți, cât și pentru cei de acasă, din fața micilor ecrane.

ADVERTISEMENT

„Ne-am întâlnit cu toții să vedem, în avanpremieră, primul episod din Asia Express. A fost MAGNIFIC!

Vă promit că o să râdeți mult, că o să fiți copleșiți de ritmul nebun al cursei, de frumusețea locurilor pe care le veți vedea, de personalitățile puternice ale concurenților și de toate sentimentele pe care sunt sigură că le veți experimenta cu fiecare episod văzut!

ADVERTISEMENT

De abia aștept să vedeți și voi și să îmi scrieți cum vi s-a părut. Mai e foarte puțin până pe 18 septembrie”, a scris Irina Fodor pe pagina sa de Instagram.

Emisiunea va avea premiera pe 18 septembrie și anunță o perioadă de 5 zile consecutive în care telespectatorii se vor bucura de momentele unice de la Asia Express 4.

ADVERTISEMENT

Show-ul de la Antena 1 va putea fi urmărit încep cu ora 20:30. Așadar, nu mai este mult până când fanii vor afla prin ce au trecut concurenții prin Turcia, Georgia, Iordania și Israel.

Luptă strânsă la Asia Express 4. Care este premiul pus în joc

Fiecare țară a reprezentat o provocare pentru cele 9 echipe înscrise în competiția Asia Express 4, care le-a testat limitele, răbdarea și mai ales, adaptarea la diferite condiții și provocări.

Și pentru că lupta nu este una fără de folos, premiul pus la bătaie de producătorii de la Antena 1 este de 30.000 de euro, exact la fel cum a fost și în sezoanele anterioare.

Sorin Bontea și Răzvan Fodor au fost cei care au plecat acasă cu trofeul de sezonul trecut, în timp ce al doilea a fost câștigat de Oase și CRBL. Primul a mers la Raluka și Ana Baniciu.

ADVERTISEMENT