Life

Ce se întâmplă în procesul de divorț al Andreei Bălan. Martor neașteptat, chemat în instanță

În procesul de divorț dintre Andreea Bălan și George Burcea a apărut un martor neașteptat.
30.07.2021 | 08:13
Ce se intampla in procesul de divort al Andreei Balan Martor neasteptat chemat in instanta
ADVERTISEMENT

Cât de curând procesul de divorț dintre Andreea Bălan și George Burcea va ajunge la final. Acum s-au aflat amănunte, chiar dacă artista solicitase ca dosarul să fie ținut secret.

Din documentul care a apărut se vede faptul că pe lângă George Burcea la rubrica pârâți mai apare și Direcția de Asistență Socială din cadrul Primăriei Voluntari.

ADVERTISEMENT

Ce se întâmplă în procesul de divorț al Andreei Bălan. Martor neașteptat, chemat în instanță

Potrivit spynews.ro, în mediul online a apărut un document din care se vede clar faptul că o instituție a statului apare la rubrica pârâți în procesul de divorț al Andreei Bălan. Este vorba despre Direcția de Asistență Socială din cadrul Primăriei Voluntari.

Funcționarii acestei instituții sunt cei care au obligația de a face o anchetă socială la domiciliul lui George Burcea, pentru a vedea condițiile de care dispune.

ADVERTISEMENT

Andreea Bălan a cerut însă custodia exclusivă a celor două fetițe pe care le are. Cântăreața ar putea câștiga mai ales după ce fostul ei soț a avut probleme cu legea. i s-a întocmit dosar și a  fost trimis în judecată fiind prins conducând sub influența drogurilor. 

“Faptul că eu am consumat o substanță interzisă de lege nu văd de ce ar fi problema întregii țări. (…) Conform legii, eu am greșit și totodată mi-am și asumat acest lucru, iar mai târziu voi plăti.

ADVERTISEMENT

Nu vă faceți griji, știa Burcea că vine și ziua plății…”, spunea actorul anul trecut.

De ce a divorțat Andreea Bălan

În urmă cu ceva vreme, cântăreața a acceptat să vorbească despre motivul care a dus la despărțirea de George Burcea. Aceasta a dezvăluit faptul că a trecut foarte greu peste tot ce s-a întâmplat, dar a înțeles că din fiecare trădare învață o lecție importantă. Astfel, în fiecare zi devine mult mai puternică.

“Cred că într-o relație greșesc ambele persoane, poate că dacă am fost trădată de un prieten, înseamnă că am făcut eu ceva greșit.

ADVERTISEMENT

Cu toții cred că avem niște răni din copilărie, iar mai târziu vine o persoană care ne apasă pe rănile alea și avem impresia că omul respectiv ne supără, dar de fapt e 10% prezent și 90% trecut.

Trebuie să fii înțelept și să îți dai seama că ai o problemă cu trecutul, nu cu persoana din prezent”, a spus Andreea Bălan, la Antena Stars.

ADVERTISEMENT