Life

Ce se întâmplă în relația dintre Oana Roman și Marius Elisei. Declarații surprinzătoare: “Adevărul te costă scump”

Oana Roman și Marius Elisei formează un cuplu de ani buni, după ce la un moment dat au divorțat și au luat-o pe drumuri diferite. Vedeta spune acum cum se înțelege cu partenerul.
15.06.2022 | 07:38
Ce se intampla in relatia dintre Oana Roman si Marius Elisei Declaratii surprinzatoare Adevarul te costa scump
Oana Roman a vorbit despre trădările din viața ei și cine o ajută. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT
15-06-2022
07:12

Marius Elisei, prima reacție după declarațiile Oanei Roman

Marius Elisei a reacționat după ce Oana Roman a apărut într-o emisiune TV unde a vorbit despre relația de dragoste care începe să se deterioreze. Cei doi ar fi la un pas de o nouă separare. 

„Prefer să fiu criticat, decât să spun adevărul. Adevărul te costă scump. Nu regret nimic în viața asta, doar trei aspecte: 1,2,3. Sunt doar pentru mine”, a scris iubitul șatenei, pe Instagram. 

Șatena a oferit detalii legat de legătura amoroasă și spune ce se întâmplă în familia sa. Fiica lui Petre Roman a făcut declarații surprinzătoare, mărturisind că a ajuns într-un moment în care își dorește liniște.

Oana Roman, detalii despre relația cu Marius Elisei: ”Am senzația că vorbesc doar eu”

Oana Roman și Marius Elisei ar trebui să aniverseze 8 ani de când sunt un cuplu, însă influencerița face dezvăluiri importante și spune că lucrurile nu mai merg în direcția potrivită. Vedeta spune că a obosit și e posibil să se despartă din nou.

ADVERTISEMENT

„Am ajuns într-un punct al vieții mele în care îmi doresc foarte mult să fiu liniștită. A muncit și muncesc ca un câine, de dimineața până seara.

Nu pot să stau să mă justific în fiecare minut și în fiecare zi și în fiecare oră pentru toate lucrurile astea. Munca mea presupune foarte multe relații. 

ADVERTISEMENT

Eu am încercat foarte mulți ani să îi explic și să mă mulez și să accept niște lucruri, nu se poate. Este clar că eu asta sunt și asta este viața mea, munca mea e asta, menirea mea este să fac asta, noi am vorbit de-a lungul anilor de zeci și sute de ori.

Am ajuns în punctul în care am senzația că vorbesc doar eu și mă aud singură. Numai că eu nu consider că lucrurile merg în direcția care trebuie, din păcate. Cel puțin în ultima vreme.

ADVERTISEMENT

Probabil că este și o problemă a, nu știu, caracterului pe care îl am eu. Eu am evitat și evit în general să mă plâng sau să dezbat lucruri… Se spune că rufele se spală în familie”, a spus Oana Roman în cadrul emisiunii Xtra Night Show, de la Antena Stars.

Oana Roman și Marius Elisei, o nouă despărțire?

Oana Roman are sentimentul că nu mai poate înainta în legătura amoroasă cu Marius Elisei, chiar dacă în momentul de față nu a luat nicio decizie radicală. Șatena susține că în timpul relației a „trăit complet singură”.

ADVERTISEMENT

În prezent, vedeta se gândește foarte mult la fiica sa, Izabela, care a suferit enorm atunci când nu a avut aproape figura paternă. Dar cu toate astea influencerița nici nu vrea să o crească într-o familie care nu funcționează cum trebuie.

„Trebuie să găsim o formulă în care acest copil să nu sufere prea mult. Lucrurile nu se pot regla mâine. În acest moment nu suntem fericiți real unul cu celălalt”, a mai adăugat Oana Roman, în aceeași emisiune TV.

 

ADVERTISEMENT