Life

Ce se întâmplă în viața lui Sebastian Țopescu. Fiul lui Cristian Țopescu a făcut dezvăluirea momentului

Ce se petrece în existența lui Sebastian Țopescu. Băiatul lui Cristian Țopescu, din mariajul cu Christel Ungar, a dat cărțile de față.
07.02.2023 | 23:41
Ce se intampla in viata lui Sebastian Topescu Fiul lui Cristian Topescu a facut dezvaluirea momentului
Ce se petrece în existența lui Sebastian Țopescu. Băiatul lui Cristian Țopescu a dat cărțile de față. Sursa foto: Instagram. Colaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Ce se întâmplă în viața fiului cel mai mic al regretatului comentator sportiv care a încetat din viață la 81 de ani. Tânărul de 23 de ani, care a fost concurent în emisiunea culinară Chefi la cuțite, a făcut dezvăluirea momentului.

Ce se petrece în existența lui Sebastian Țopescu. Băiatul lui Cristian Țopescu a dat cărțile de față

Sebastian Țopescu nu are o parteneră de viață de când a pus capăt poveștii de dragoste cu Valentina. Băiatul regretatului Cristian Țopescu a dezvăluit ce fel de iubită caută, fiind încrezător că își va găsi jumătatea în curând.

ADVERTISEMENT

„Încă nu am o iubită din cauză că sunt mereu plecat pe drumuri, aleg să mă realizez profesional, însă nu sufăr din cauza asta. Sunt chiar bine așa cum sunt…eu cu mine și atât!

Însă, chiar dacă sunt ok, sper ca în viitorul apropiat să îmi găsesc și eu pe cineva așa agitat ca mine cu care să mă înțeleg și cu care să corespund. O să vedem ce o să fie, ce o să iasă, timpul o să decidă.

ADVERTISEMENT

Nu am criterii atunci când îmi caut o femeie. Pentru mine este important ca o persoană să fie pasionată de ceea ce face, mă refer la profesia sa și să fie o persoană libertină.

Nu am criterii în ceea ce privește aspectul fizic…poate să fie și blondă și brunetă și șatenă, chiar nu contează asta”, a spus Sebastian Țopescu pentru click.ro.

ADVERTISEMENT

Sebastian Țopescu, dezvăluiri despre fosta parteneră

Sebastian Țopescu s-a despărțit de fosta parteneră în toamna anului trecut. Fiul cel mic al regretatului Cristian Țopescu și fosta iubită, Valentina, au ales să meargă pe drumuri separate din cauza programului mult prea încărcat.

Tânărul are o viață foarte agitată prin prisma meseriei pe care o practică. La 23 de ani este fashion editor și stilist. În plus, obișnuiește să călătorească destul de mult în toată lumea și este prezent mereu la marile evenimente de modă.

ADVERTISEMENT

Pe plan profesional o duce foarte bine, precizând că va sta la Londra câteva zile, unde va alege hainele pentru un butic. Are o colaborare cu o companie în acest sens și care îl mulțumește.

ADVERTISEMENT
Tags: