Life

Ce se întâmplă între fratele Biancăi Comănici și Ștefania de la Casa iubirii: „I-am luat un trandafir când am ieșit la suc”

Cristi Comănici a pus ochii pe o fostă concurentă de la Casa iubirii. Fratele Biancăi Comănici a ieșit deja în oraș de câteva ori cu Ștefania, iar între cei doi se întâmplă lucruri frumoase.
11.08.2022 | 12:11
Ce se intampla intre fratele Biancai Comanici si Stefania de la Casa iubirii Iam luat un trandafir cand am iesit la suc
Ștefania și Cristi, fratele Biancăi Comănici, ar fi început o idilă. Foto: Instagram
ADVERTISEMENT

O nouă poveste de iubire s-ar fi înfiripat între Cristian, fratele Biancăi Comănici, și Ștefania, fostă concurentă la Casa iubirii, reality-show prezentat de Andreea Mantea.

Fratele Biancăi Comănici iese cu Ștefania de la Casa iubirii

Cei doi au vorbit despre legătura specială care există între ei, fără să îi spună pe nume: o fi iubire, o fi prietenie? Cert este că se plac și că au ieșit deja în oraș. De aici până la a spune cu certitudine că sunt un cuplu mai e puțin de așteptat.

ADVERTISEMENT

Ștefania și Cristi au ieșit deja la film, iar după aceea s-au plimbat cu trotinetele prin Capitală. Porumbeii au vorbit cu zâmbetul pe buze despre aventurile prin care au trecut, despre momentele care i-a apropiat.

Ștefania a zis, mai în glumă, mai în serios că a fost atrasă de la bun început de fratele Biancăi Comănici.

ADVERTISEMENT

„Când ne-am privit în ochi, a fost dragoste la prima vedere”, a mărturisit Ștefania cumva amuzată, la Wownews.

„I-am luat un trandafir când am ieșit la suc”

Cristi a început să facă tot felul de gesturi frumoase pentru blondină. Acesta a declarat că îi place să o surprindă din când în când cu mici atenții.

ADVERTISEMENT

„I-am luat un trandafir când am ieșit la suc. Mi se pare un gest nobil. Bine… Când vii cu buchete de flori, cred că deja vrei să impresionezi. E un lucru pe care îl fac de fiecare dată când ies cu cineva”, a spus Cristi Comănici.

Întrebați care dintre ei este mai gelos, Ștefania a spus că până acum Cristian a dat semne că ar fi, însă și ea poate să aibă anumite temeri în privința partenerului dacă acesta dă serioase motive.

ADVERTISEMENT

Printre subiectele pe care le-au abordat la prima lor întâlnire a fost și relația pe care a avut-o Cristi cu Mariana Danilenco, de care s-a despărțit după terminarea emisiunii Puterea dragostei. Cristi a declarat de nenumărate ori că a suferit din cauza Marianei.

ADVERTISEMENT