Life

Ce se întâmplă între Jador și Simona de la Puterea dragostei. Fosta concurentă a recunoscut tot

06.08.2020 | 14:59
Ce se intampla intre Jador si Simona de la Puterea dragostei Fosta concurenta a recunoscut tot
Jador și Simona de la Puterea dragostei au avut o idilă secretă. Sursa foto: Kanal D
ADVERTISEMENT

Există ceva între Jador și Simona de la Puterea dragostei? Mulți fani ai emisiunii și-au pus această întrebare, iar fosta concurentă a lămurit misterul.

Simona de la Puterea dragostei și Jador, sărut ca în filme în studioul de înregistrări

De mult se zvonea că între cei doi ar fi existat o idilă, însă până acum niciunul dintre ei nu a vrut să recunoască nimic.

ADVERTISEMENT

Cei doi sunt acum foarte buni prieteni, dar în trecut lucrurile au stat altfel: au avut mai mult decât o simplă amiciție.

Simona Braboveanu a spus că nu s-a gândit niciodată la Jador ca la bărbatul vieții sale și a dorit să păstreze mereu o relație bazată pe prietenie și nimic mai mult, până într-o zi când totul s-a schimbat.

ADVERTISEMENT

„Nu m-am gândit niciodată la el ca la un bărbat al meu. Am jucat în clipurile lui și l-am văzut ca pe un prieten, dar nimic mai mult! Până într-o zi…”, a povestit Simona pentru wowbiz.ro.

„A fost ceva pasional, mi-a plăcut maxim”

Aceasta a continuat dezvăluirile picante despre relația cu Jador și a spus că a sărutat-o în studioul de înregistrări, iar acel sărut a luat-o prin surprindere, însă nu i-a displăcut deloc, ba dimpotrivă.

ADVERTISEMENT

„În urmă cu ceva vreme, ne aflam în studio, el înregistra o piesă, iar eu eram acolo. Ne jucam, ne tachinam și…la un moment dat, m-a sărutat! A fost ceva pasional, mi-a plăcut maxim, desi am fost surprinsă la început! De fapt amândoi…dar cred că acționat din impuls”, a mai povestit șatena pentru aceeași sursă.

Simona nu este singura fată care a căzut în mrejele lui Jador. O altă concurentă, Ella, a suferit mult după despărțirea de fostul concurent, chiar și după ce și-a prelungit șederea în casa din Turcia în cel de-al doilea sezon.

ADVERTISEMENT

Momentan, Simona și Jador susțin că sunt doar prieteni, dar orice e posibil mai ales că amândoi sunt pasionali și fără compromisuri sentimentale.

 

ADVERTISEMENT